Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

shopping

Idén ismét lesz karácsonyi vásár a Bazilikánál és a Vörösmarty téren

Bár tavaly a Covid miatt nem volt élőben hagyományos karácsonyi vásár se a Bazilikánál, se a Vörösmarty téren, idén mindkettő lesz újra, némi fazonigazítással. A Szent István téri AdventBazilika és a Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár is november 19-én kezdődik. Természetesen egyik sem lesz mentes a járványügyi intézkedésektől, de a sok ajándék, meglepetés és finomság, amivel a vásárok látogatóit várják, mindenért kárpótol majd.

Örömhír a karácsonyi vásárok rajongóinak: idén újra lesz vásár a Vörösmarty téren és a Bazilika előtti Szent István téren is. A Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár november 19-én kezdődik majd, éppen akkor, amikor az AdventBazilika is. Amit mindenki jó, ha tud, hogy mindkét vásár csak és kizárólag védettségi igazolvánnyal lesz látogatható.

Vörösmarty téren november 19-én ünnepélyes megnyitóval kezdődik a vásár. A vendéglátó egységeknél idén először kizárólag készpénzmentes vásárlás lesz, így is csökkentve a járványügyi kockázatot. Fontos újítás még, hogy idén speciális családi menüket és 1500 Ft-os egytálételeket is kínálnak majd az „ízművesek”. December 1-től pedig naponta 17.00 órai kezdettel ünnepi fényfestéssel készülnek a szervezők.

Bazilika előtti téren mindennap fotókiállítással, jégpályával és selfie-automatával várják az érdeklődőket, és minden délután 16:30-tól fényfestés kápráztatja majd el a vásárlókat. November 28-án advent első gyertyagyújtásának ünnepélyes eseménye lesz, ekkor kapcsolják fel az ünnepi fényeket is.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Ha más kell, mint a zokni és a tusfürdő – Karácsonyi vásárok, ahol magyar termékekből válogathatunk

?>

Közeledik a karácsony, ideje az ajándékok beszerzésének. Ezekben a karácsonyi vásárokban hazai tervezők, kézművesek termékei közül válogathatunk.

Elegáns ajándékok és nagy koccintások – Innen vásárolj italokat az ünnepekre

?>

Hat helyet ajánlunk, ahonnan könnyedén, akár az otthon kényelméből, online is beszerezhetitek az ünnepi italokat.

Puha és meleg talpalávaló – 6 magyar szőnyegmárkát ajánlunk

?>

Különösen a szürke téli napokon dobja fel a lakást egy-egy csodás szőnyeg. Hat magyar márkát ajánlunk gyönyörű darabokkal.

Shopping

Bormennyország, pezsgőparadicsom és a párlatok otthona – Budapesten már 6 helyen várnak a Radovin italszaküzletei

?>

A Radovin hangulatos italszaküzleteit Hidegkúttól kezdve Gazdagréten, Újbudán és Óbudán át Zuglóig számos helyen megtaláljuk.

Neked ajánlott

A