Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Budapestet is a top 10 európai téli utazási célpont közé sorolta a brit The Guardian

Rövid európai körút vasúttal a francia, olasz, osztrák síparadicsomoktól a budapesti nyüzsgésen át a skandináv havas természetig.

Az ismert brit napilap internetes oldalán október végén megjelent cikkben külön foglalkozik a téli Budapest látványosságaival és programlehetőségeivel. A háromnaposra tervezett városi túra részeként a kötelezően elfogyasztandó gulyásleves mellett a gyógyfürdők végiglátogatását, a budai Várat emeli ki, valamint javasolja a zsidó negyed és a karácsonyi vásárok bebarangolását is.

Cimkék

Hasonló tartalmak

A II. kerületre hagyta lakóházát, egy kikötéssel

?>

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-oldalán adott hírt két bölcsődefejlesztésről, melyek egyike különösen kedves történet.

Új városnegyed biztosan lesz Rákosrendezőn, de a toronyház sincs kizárva

?>

Rákosrendező romos területének fejlesztése biztosan elindul, de még nem eldöntött, hogy milyen irányban haladnak majd az új negyed kialakításánál.

Átadták Budapest 2023-as Építészeti Nívódíját

?>

Budapest Építészeti Nívódíját azok a munkák kapják, melyek hozzájárulnak egy élhető(bb) város létrehozásához. Mutatjuk az idei nyerteseket.

Budapest

A mélység, ami elnyelt tankokat és téglagyárat is – A Feneketlen-tó története

?>

Ha rendeznénk egy „fenyegető elnevezésű budapesti helyek” versenyt, a Feneketlen-tó biztosan dobogós lenne. Na de miért kapta a 4-5 méter mély tó ezt a furcsa nevet?

Neked ajánlott

A