2016-ban húsz év után koncertezett újra Budapesten a Red Hot Chili Peppers, szerencsére azonban a következő bulijukra nem kell ennyit várnunk, hiszen 2022-ben ismét visszatérnek hozzánk.

A zenekar még szeptemberben jelentette be egy vicces videóval, hogy 2022-ben világ körüli turnéra indulnak, most pedig megérkeztek a dátumok is, melyek között a magyar főváros is szerepel, ráadásul első ízben érkeznek hozzánk John Frusciante gitárossal. Egy januári interjúból az is kiderült továbbá, hogy új dalokon is dolgozik a Chili, tehát könnyen lehet, hogy ezeket már élőben is hallhatjuk a jövő nyári koncerten.

A koncertnek a Puskás Aréna ad majd otthont 2022. június 15-én, az RHCP előtt A$AP Rocky és Thundercat lép színpadra. A jegyvásárlás 2021. október 15-én 10 órakor kezdődik a www.funcode.hu-n, a hivatalos rajongói klub-, valamint a regisztrált Live Nation-tagok számára az exkluzív elővásárlási lehetőség október 13-án 10 órától lesz elérhető www.livenation.hu-n. A szervező Live Nation Magyarország hivatalos Facebook-eseménye pedig ezen a linken található.

Címkék