Végre egyre több lehetőségünk van kimozdulni otthonról, de a napi mókuskerékből így is nehéz kiszakadni, most azonban ajánlunk nektek egy szuper programötletet, ahol felszabadíthatjátok kreatív energiáitokat, miközben igazi élményekkel töltekezhettek. A Rustic Design workshopjai nemcsak az alkotás örömét adják, hanem szuper dekorációkat is készíthettek, például filcvirágokat, fonalgrafikákat és festett táblákat. A gyerekeket délutáni foglalkozások várják, a felnőttek pedig akár egy üveg rozé társaságában is alkothatnak a hangulatos kora esti órákban.

A Rustic Designt két barátnő, Ipcsics-Boromisza Dóri és Nedermann Orsi álmodta meg, akik nagyon szeretik kreatívan eltölteni szabadidejüket, a barátnős program számukra pedig mindig is az együtt alkotás volt. Mivel saját lakásuk már megtelt a dekorokkal, innen jött az ötlet, hogy belevágnak egy közös vállalkozásba, és létrehoznak egy olyan helyet, ahol mindenki átélheti az alkotás örömét. A lányok olyan programkínálattal készültek, mely teljesen egyedi a budapesti workshoppalettán: a Rustic Design alkotóműhelyében különleges filcvirágokat és fonalgrafikákat készíthetünk, valamint táblafestéssel is foglalkozhatunk, mindezt kis létszámú, maximum 8 fős alkalmakon tehetjük meg.

A tematikákat mindig az évszakokhoz és az ünnepekhez igazodva állítják össze, így most nyáron például, az esküvői szezon elindulásával menyegzőre szánt dekorációkat készíthetünk, de vidám, nyári filcvirágcsokrot, ajtódíszt és egyedi fonalgrafikákat is alkothatunk. Az Együtt programsorozaton olyan workshopokon vehetünk részt, ahová érkezhetünk például anyukánkkal, akinek nem is lehetne jobb ajándékot adni, mint egy közös élményt. De szervezhetünk barátnős programot is, és miközben barkácsolunk, megbeszélhetjük az élet nagy kérdéseit, felbonthatunk egy üveg rozét, elkortyolhatunk egy kancsó limonádét vagy megihatunk egy finom kávét. A lányok gyerekeknek szóló programokat is kitaláltak, ahol a kisebbek elkészíthetik saját memóriajátékukat, nyári virágcsokrukat vagy mókás manóbarátot alkothatnak. A Rustic Design csapata abban is segít, ha egyedi programokat akarunk szervezni, így céges csapatépítőket, lánybúcsúkat, szülinapokat is rendezhetünk a hangulatos belvárosi workshophelyszínen. A lányok azokat a felnőtteket és gyerekeket várják, akik szeretnének egy szuper élménnyel gazdagabbak lenni, és akkor is jelentkezzünk bátran, ha nem vagyunk a legügyesebb barkácsolók, hiszen nemcsak eszközöket, de saját igényeinkhez szabott profi segítséget is kapunk.

A Rustic Design workshopjairól és a programokról ezen a linken találtok bővebb információkat.

Címkék

Elérhetőségek

Rustic Design Kívül Belül Boldogság Rendezvénytér / 1068 Budapest, Szófia utca 18. Facebook-oldal Weboldal