A MOL Bubik május 20. óta Budapest 158 pontján bárki számára elérhetők, de azt továbbra is fontos tudni, hogy csak a hozzájuk tartozó applikációval használhatók.

Hat év után teljesen megújult a MOL Bubi. A fenntartható közbringarendszerhez 1200 kerékpárt szereltek össze Csepelen, ezekre pedig most már bárki felpattanhat, és könnyen eltekerhet A-ból B-be anélkül, hogy a nehézkes bérléssel vagy a biciklik súlya miatt menne el az idő. A MOL Bubik Budapest 158 pontján bárki számára elérhetők, de azt továbbra is fontos tudni, hogy csak a hozzájuk tartozó applikációval használhatók. 

Noha a kerékpározás az egyik legjobb alternatív közlekedési forma és az élhető Budapest vízió szerves része, a régi Bubik használata bonyolult és drága volt, a rossz felhasználói élményt tovább rontotta a biciklik súlya. Ahogy a BKK oldalán is olvasható, az új kerékpárokat defekttűrő, fújt gumikkal szerelték fel, így sokkal könnyebben tekerhetők. Az új applikáció könnyen átlátható, hamar elintézhetjük vele a MOL Bubival kapcsolatos ügyeket, sőt, a biciklik felvétele és lezárása is csak pillanatok műve. 

A kerékpárok mellett a díjstruktúra is megújult: a havi bérlet csupán 500 forint, és ebben még az is benne van, hogy minden 30 percen belüli tekerésünk díjmentes. A közbringarendszer fejlesztésével a BKK célja, hogy a rövidebb utazásokhoz a budapestiek és a turisták is egyre többször pattanjanak két kerékre.

Címkék