A mindig dinamikus Rosenstein család legújabb ötlete: házhoz rendelhető finomságokkal indítottak webshopot.

Aki kicsit is követi, hogy mik történnek a Rosenstein Vendéglő háza táján, az tudja, hogy soha nem kellett a szomszédba menniük egy kis újdonságért. Mindegy, hogy kiszállítás vagy foghíjtelken felállított ideiglenes drive-in, szinte minden hónapra jut valami új ötlet – még így, a szigorítások negyedik hónapjának végén is. 

A házhoz szállítással idáig is meg tudták oldani, hogy a hagyományos Rosenstein-ízeket megkapjuk az otthonunkba, a webshoppal azonban arra is megoldást nyújtanak, hogy a Rosenstein márkanévvel ellátott italokat, kávékat, borokat vagy lekvárokat is élvezhessük otthon. A portfólió még nem teljes, Rosenstein Robi ígérete szerint minden hétre tartogat valami kis újdonságot – most például Rosenstein Timi tavaly, pont a karantén kezdetekor megjelent, Hámán-táska című könyvét. 

A kínálatban megtaláljuk még a Rosenstein saját márkás, brazil és francia pörkölésű kávéját, házi szörpöket és lekvárokat, a MONYO-val koprodukcióban készült Rosenstein söröket, egy olasz olívaolajat és a Rosenstein márkanéven elsőként kapható pálinkákat is

Címkék