Szponzorált / gasztró

szerkesztés

A lasagne, ami olyan jó, mint az olaszországi emlékeidben őrzött eredeti – Emilia Lasagneria

Szerzők

  • sponsored WLB

2020. 07. 30. 15:27

Egy kicsit mindannyian megkönnyeztük a hírt, miszerint a fővárosban rendelhető ételek sorába végre egy ízig vérig olasz lasagne is bekerült! Friss házi tésztával és lassan főzött raguval készülő lasagnék színes világa az Emilia Lasagneria.

A csodálatos étel, amit sokan, sokféleképpen próbáltak már elkészíteni – gyakran hagyva maguk után a csalódottság érzését – végre méltó készítőjére talált. Az Emilia Lasagneria azért jött létre, hogy ezt a rendkívül népszerű ételt a neki járó odafigyeléssel hozza el a magyar gasztronómiába. A lasagne legismertebb variánsa, a 'Lasagne Verde alla Bolognese' mellett többféle izgalmas ízkombinációban kipróbálhatjuk ezt a mediterrán finomságot, amit rendelésre szállítanak házhoz.

„A 'Verde' lasagne készítésekor mindenben a bolognai hagyományokat követjük, de ahogy minden család Bolognában, így mi is belecsempészünk pár titkos összetevőt a raguba – és épp úgy, mint minden egyes bolognai család, mi is hiszünk abban, hogy a mi receptünknél nincsen jobb”

– mesélik az alkotók.

Fotó: Emilia Lasagneria

Az Emiliaban húsmentes céklás és gombás lasagne is készül a vegetáriánusok számára, sőt nemsokára a Szicília nyüzsgő piacai ihlette vegán variánst is házhoz rendelhetjük. Július 29–e a lasagne világnapja, ennek alkalmából számos izgalmas ajánlattal készülnek, érdemes figyelni a Facebook– és Instagram–oldalukat!

Hasonló tartalmak

Admin mode