Ma este nyílik meg a Liz and Chain Sky Lounge a Duna-parti szálloda tetején.

Tetőteraszon bárt nyitni igen népszerű ötlet lett az elmúlt években, de a Liz and Chain Sky Lounge bár Marriott Hotel szerencsés elhelyezkedése miatt kétség kívül kiemelkedik a mezőnyből.

A 9. emeleten vagyunk, ami korábban a nagyközönség elől elzárt rész volt, és a járványsújtotta időkben jött az ötlet, hogy jobban is lehetne hasznosítani. Az egész budai Duna-partot belátni a Gellért-hegytől a Budai Várig (és még tovább), megcsodálhatjuk hosszában a Dunát, a hidakat, a pesti belváros kétoldalt feltáruló látványát, a Parlamentet, a Bazilikát. 

A Liz and Chain Sky Lounge bár július 16-tól egészen az őszi szezonig, csütörtöktől szombatig 17:00-tól éjfélig lesz nyitva. Vasárnaptól szerdáig zárt körű rendezvények, privát események levezénylését is vállalják.

Koktélok, hűsítő italok mellett konyha is működik majd, hideg és meleg mezzékkel, tapasokkal, desszertekkel szolgálnak à la carte rendszerben – számítsunk rá foglaláskor, hogy a naplementés órákban valószínűleg különösen népszerű lesz a hely.

Címkék