Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Egész decemberben jelképes összegért utazhatnak a gyerekek a libegőn és a siklón

A BKK a decembert a gyermekek hónapjának nevezte el, és jelentős engedményeket ad az idén 50 éves Zugligeti Libegőn és a 150 éves Budavári Siklón.

A Zugligeti Libegő, Magyarország első személyszállító drótkötélpályája decemberben 10:00–15:30 között lesz nyitva, míg az UNESCO világörökség részét képező Budavári Sikló 10:00–18:00 között. December 1–31. között a gyerekek mindkét közlekedési eszközön mindössze 100 Ft-ért utazhatnak.

A libegő esetében gyereknek számít minden 3 és 18 éves kor közötti személy, a sikló esetében a 3–14 év közöttiek. 3 év alattiak számára mindkét jármű esetében ingyenes az utazás.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Turistajelzések-kisokos – Mi mit jelent az erdőben

Egy kirándulás alkalmával, főleg szűz terepen, nem kis bonyodalomtól és bolyongástól menthet meg minket, ha tisztában vagyunk minden, fára festett jelzés jelentésével.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Neked ajánlott

A