Született egy kifejezés az elmúlt időszak egyik hatására: karanténkilók. A kijárási korlátozások, a stresszevés és a sportolás iránti erősen megcsappant lelkesedés nem meglepő módon magával vonta az extrák felcsúszását. A Sport4Life weboldal azért született, hogy segítsen megtalálni elveszett motivációnkat, és hogy a mozgás a mindennapi életünk részévé váljon, karanténban is.

Az edzőtermek bezárásával az online tréningek száma hirtelen emelkedésnek indult, a trénerek igyekeztek tartani a kapcsolatot vendégeikkel a megváltozott körülmények között is. A CrossFit Grund és Gymnastics Method is így tett, majd a sok pozitív visszajelzés után úgy döntöttek, hogy létrehozzák a Sport4Life weboldalt, ami egyfajta edzőtermi alternatívát tud nyújtani a mozogni vágyóknak.

A Sport4Life oldalán az edzések típusát és számát folyamatosan bővítik, jelenleg hét edző órái közül választhatunk, és hét típusú, különböző intenzitású és nehézségű órán vehetünk részt. Funkcionális edzések, Gimnasztika és gyerekeknek szóló edzések mellett, az ülőmunkát végzők a teljes gerincüket átmozgathatják a jóga flow-órákon, a mozgásszegény életmód ellensúlyozására a tartásjavító jóga ajánlott. Kick-box aerobic edzéseket kezdő és haladó szinten is találunk, ezek kiváló edzések, ha fogyni szeretnénk. Vannak még különböző típusú TRX- és kettlebell órák is, amelyekkel a core izmokat erősíthetjük. Mindezek mellet stretching és mobility órák is vannak, ha kiegészítő mozgást keresünk például futás mellé.

„A saját testsúlyos és gimnasztika edzés az egyik leghatásosabb eszköz a funkcionális erő fejlesztésére. Rövid, de intenzív, a gyermekek mozgásminőségének fejlesztésére is kiváló” – meséli Gödrösi Ádám humánkineziológus.

„A saját testsúlyos és gimnasztika edzés az egyik leghatásosabb eszköz a funkcionális erő fejlesztésére. Rövid, de intenzív, a gyermekek mozgásminőségének fejlesztésére is kiváló” – meséli Gödrösi Ádám humánkineziológus.

Az órák többsége 23-30 perces, és minimális eszközt igényelnek, így egy nappaliban is simán kivitelezhetőek, és a legsűrűbb hetekre is becsempészhetünk egy kis mozgást. A videókat szuper minőségben vették fel, és bármelyik eszközön futnak, a tréningekhez bemelegítés- és nyújtásvideók is tartoznak. Nézz körül a honlapjukon az ingyenes edzések között, vagy fizess elő most kedvezményesen, 1490 Ft-ért az első hónapra, a CDE9AC kuponkóddal!

Címkék

Elérhetőségek