A grillpartik minden nyári szezon visszatérő sztárjai. Amikor este épp kezd elviselhető lenni az idő, és kimozdulnánk a légkondícionált négy fal közül, irány a főváros valamelyik csodás grillpontja, ahol kedvünkre sütögethetünk!

A grillszezont nemcsak a kertben élhetjük meg, Budapesten több ponton is adott a környezet, hogy izzó falatok mellett ünnepeljük a nyár utolsó hónapját. Szuper élmény családoknak egy kirándulás lelazításaként, de csapatépítő programként is kiválóan működik, és baráti piknikezős-társasozós est mellé is ideális. 

A Bonduelle új, izgalmas kampányában összeállított egy hiánypótló országos grilltérképet a legszebb hazai tűzrakóhelyekkel, Rákóczi Feri ajánlásával. A térképen nem csupán a helyek vannak feltüntetve, de grillezési és tűzrakási tippek is szerepelnek a zöldfülűek számára – a klasszikus balesetmegelőzési tanácsok mellett tippeket kapunk a szeles idő okozta kihívások legyűrésére, és  nyomaink maradéktalan eltüntetésére. 

Az informatív térképre 6 Pest megyei (Kárpát-forrás – Pilisszentlászló, Nyakas-kő – Biatorbágy, Ezüst-hegy – Budakalász-Pilisborosjenő, Törökmezői turistaház – Nagymaros, Pótharaszti sétaerdő – Csévharaszt 2 helyszínnel), illetve 6 budapesti (Doberdó út, a Kiscelli Múzeum mellett – III. kerület, Zöldmál, Ferenchegyi út – II. kerület, Normafa – XII. kerület, Cinkotai kiserdő – XVI. kerület 2 helyszínnel, Szent Anna-kápolna – XII. kerület) grillhelyszín került fel, melyek népszerű túraútvonalak és közkedvelt zöld úti célok szomszédságában találhatók.

Íme egy szuper nyári recept:

Feri grilltippjeit és a tűzrakással kapcsolatos tanácsokat itt találjátok:

Változatos grillreceptekért is fordulhatunk a Bonduelle–hez, legkedveltebb termékeik felhasználásával szuper zöldségköreteket készíthetünk a húsok mellé. Próbáljátok ki az izgalmas amerikai kukoricasalátát, a barbeque-s babpürét, az egzotikus grillezett halloumit citrusos csicseriborsós lencsés salátával vagy a klasszikus római salátát. Inspirálódni hivatalos web- és Facebook-oldalukon tudtok!

Az ország legszebb tűzrakó helyeinek listáját a pontos címekkel itt találjátok:

Címkék