Te is állandóan a limuzinok csillogó világáról álmodoztál gyerekkorodban? Megragadott a méretük és a különleges, luxus atmoszféra, amit teremtenek maguk körül? Jó hír, hogy ma már egyáltalán nem kell sem híresnek, sem pedig gazdagnak lenned ahhoz, hogy megengedhesd magadnak ezt a lehetőséget.

Mindenkinek elérhető

A Partylimuzin szolgáltatásának hála ma már bárki számára elérhető egy kis limuzinos kirándulás, legyen szó bármilyen alkalomról. Attól függően, hogy milyen célból és hány fővel szeretnél limuzinozni, többféle megoldás vár. Az egyik legnépszerűbb limo a Partylimuzin kínálatában a csodaszép, csillogó arany színű Chrysler 300 C, ami 9 fő szállítására alkalmas.

Nem csak azért népszerű, mert igazán dekoratív, de az utak királyának is tekinthető, hiszen meglehetősen tekintélyes méretű. Az pedig garantáltan óriási feltűnést fog kelteni, hogy az első ajtók lambo doorral szereltek, azaz nem a hagyományos módon nyílnak, hanem felfelé. Mivel az ablakok tökéletesen sötétek, így kintről nehéz megsaccolni, hogy kit is rejt ez az izgalmas jármű. Ehhez képest a teljes limuzin panorámatetővel rendelkezik, így akár felfelé pillantva is gyönyörködhetsz a környezet nyújtotta látványosságokban.

Ha pedig egy kis szellőzésre vágysz, akkor akár a tetőablakba is kiállhatsz, hogy integess a körülötted közlekedő embereknek. Emellett a limuzin dekoratív fekete-fehér beltérrel rendelkezik, amihez egy izgalmas disco floor is hozzájárul, na meg a wifiről működő multimédiás központ.

Milyen alkalmakra bérelhetsz limuzint?

A legegyszerűbben úgy lehetne meghatározni, hogy szinte minden alkalomra ideális. A legény- és leánybúcsúk elmaradhatatlan eleme a limuzinos utazás, hiszen luxuskörülmények között utazva látogathattok el a különböző pontjaira a városnak. Arról nem is beszélve, hogy milyen sikkes, amikor egy szórakozóhely elé begördülve egy egyenruhás sofőr segít ki a limuzinból. Garantáltan villogni fognak a vakuk!

Esküvőre is igazán jó választás, mivel nem csak kényelmesebb az abroncsos ruhában, mint a hagyományos személyautók, de a kreatív fotózás során is nagyon jó kiegészítő. Arról nem is beszélve, hogy a Partylimuzinnál számos akció várja az ifjú párt, mint például ajándék autódísz, vagy épp meghatározott időintervallum után egy ajándék órát kapsz. Ezeknek hála sokkal kevésbé lesz rohanós és stresszes az utazás és a fotózás.

Ezek mellett akár születésnapra is bérelhetsz limuzint, legyen szó felnőttről vagy épp gyermekről, garantáltan nagy lesz az öröm.
Sőt, akár a reptérre is érkezhetsz limuzinnal, akár te utazol üzleti tárgyalásra, vagy épp egy üzlettársra vársz. Garantáltan méltányolni fogja az igyekezeted, és el fogja bűvölni limuzinos utazás.