Április 23-án és 24-én jön a Budapest Startup Safari! A kétnapos online konferencia hat tematikus online útvonalon keresztül mutatja be a hazai és regionális startup világ nagyágyúit, valamint a legújabb vállalkozásokat és azok fejlesztéseit. Közel 150 program várható, a hazai szakemberek mellett a világ 18 országából bejelentkező előadókkal.

A Budapest Startup Safari ötödik alkalommal indul útjára. Az esemény idén beköltözött az online térbe, létrehozva a „home conference“ intézményét. A cél a tudásmegosztás és a közös fejlődés online előadások, workshopok, interaktív programok, kerekasztal beszélgetések, networking lehetőségek segítségével.

A közel 150 esemény 6 tematikus útvonalra osztva olyan témaköröket jár körbe, mint az üzletfejlesztés, az online kereskedelem, a márkaépítés, a jogi és pénzügyi tudnivalók, a befektetési alapok, a tartalomkezelés vagy a most nagyon is aktuális távmunka. Az esemény nem csak üzleti, hanem mélyebb tech témákat is kínál, az érdeklődők az AI, ML, robotika, automatizáció, kriptovaluta, programozás vonalon is számos programot találnak majd.

A résztvevők kérdezhetnek, kapcsolódhatnak, ismerkedhetnek és egy erős, később is elérhető és használható tudásanyagot kapnak a két nap alatt. Csatlakoznak többek között a Netflix, az Amazon, a Spotify, a Liligo, az EIT Health, a Bitrise, a Turbine, a Formlabs, a Contentful, az Ipon, a Greenhouse, a Nordic LA, az Easy Equities, a Hoxton Ventures, a Pollenity, a Chronosphere, a Zoom, az Airtame, a Blockpit előadói. Az útvonalak mögé olyan nagyvállalatok álltak, mint a Microsoft, az MVM, a Morgan Stanley, az SAP, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Google.

Az útvonalak:

  • AI / Machine Learning by Microsoft
  • Corporates <3 Startups by MVM>
  • Craft it, Build it, Transform it by Morgan Stanley
  • Help the World Run Better by SAP
  • Ideas and Policy by HIPO
  • Remote Journey by Grow with Google

Időpont: 2020. április 23-24.
Az eseményről és a konkrét programokról további információt itt találhattok

Címkék