A coworking irodák virágkorukat élik: ahogy a freelancerek és távmunkában dolgozók száma folyamatosan növekedni látszik, úgy alakult ki az igény Budapesten is központi, könnyen megközelíthető közösségi terek használatára. Az Urban Lobby modern környezetben, a belváros szívében vár minden inspirációra éhes coworkert.

Az Urban Lobby kiszolgál minden utazásnál felmerülő szükségletet, és a főváros állandó rezidenseinek is tökéletes választás, ha kényelmes, felszerelt coworking irodát keresnek. Szolgáltatásainak széles skálája tartalmazza a biztonságos csomagmegőrzőt, a reptéri transzfert, különleges programcsomagokat, és praktikus, esztétikus közösségi teret, ami otthonos váróteremként és vibráló coworking irodaként is funkcionál. A Paulay Ede utca és a Király utca között, a Central Passage aljában található multifunkcionális tér egyszerre nyújt komfortos pihenő helyet a szálló vendégek részére, és minőségi office környezetet bárkinek, akinek szüksége van rá. A barátságos és jól felszerelt coworking iroda és lounge időről időre megújul a vendégek igényeihez igazodva, hogy szuper adottságait minél jobban kiaknázzák, és mindenki szükségletét maximálisan ki tudják szolgálni – legyen szó munkáról vagy pihenésről.

Ha menekülnél a zajos irodából, ha home officeban dolgozol, és inspiráló környezetre vágysz, ha kezdő vállalkozóként egy iroda hiányával küzdesz: az Urban Lobby a belváros szívében vár hangulatos környezetben, mindennap. A lounge-ként is működő közösségi tér nagyszerű irodai lehetőségekkel rendelkezik, így tökéletes helyszínt tud biztosítani business meetingeknek, kutyával elvonulós munkába merülésnek, coaching óráknak és akár workshopoknak is. A te nyugodt tered, ami kényelmes, mint az otthonod, és felszerelt, mint egy klasszikus iroda. A Lobby használatához háromféle jegytípusból lehet választani, attól függően, milyen gyakran vennénk igénybe a szolgáltatást, a jegyünkkel pedig szabadon ki-be járhatunk, megkötések nélkül.

Az Urban Lobby inspirál, és kiszolgál minden felmerülő igényt. Válogatott szolgáltatásokat kínál, legyen a cél akár a pihenés, akár a munka. Közösségi helye nemsokára tárgyalóval is kiegészül, amivel megnyílik a lehetőség a cégek számára megbeszélések, prezentációk vagy konferenciák megrendezésére. Nyomtatási szolgáltatás, folyamatosan bővülő IT-felszerelés, zuhanyzási lehetőség, rágcsálnivalók, frissítők, teavariációk, továbbá isteni kávé segítik a hatékony munkát az elfoglalt mindennapokon. Legyen szó akár ötletelésről, találkozókról, szakmai fórumokról vagy céges rendezvényekről, a formatervezett íróasztalok, kanapék, illetve a szupergyors wifi és a barátságos személyzet megteremti az ideális közeget. A modern, skandináv stílus jegyeit magán hordozó közösségi térben helyi digitális nomádok találkoznak nemzetközi átutazókkal, és együtt alakítják az inspiráló teret.

Napijegy: 5 euro,

Heti bérlet: 25 euro

Havi bérlet: 60 euro

Kapcsolat