Eljött a február, ami nem csak azért szuper, mert már csak egy hónapot kell didergésben töltenünk – a szerelmesek hónapjára fővárosunk legimpozánsabb helyei is készülnek. Megnéztük a Paris Budapest Bálint-napi ajánlatát közelebbről.

Közeleg a nap, ami a szerelmet és a szeretetet ünnepli, és emellett a Paris Budapest Étterem sem tudott szó nélkül elmenni. Köztudott, hogy mindenki szívéhez a hasán keresztül vezet az út, ezért aztán emlékezetes ételkülönlegességekkel kedveskednek vendégeiknek a szerelem napja alkalmából. A francia, nemzetközi és magyar vonalon alkotó étterem Budapest központi részén, különleges panorámával és ünnepi hangulattal vár mindenkit február 14-én és 15-én, Valentin-napi vacsoráján.

Egy romantikus együtt töltött este már csak ínycsiklandozó falatokkal lehet még tökéletesebb. Az ünnepre való tekintettel fővárosunk turbékoló párjai ilyenkor a legkülönlegesebb helyeket keresik, kutatják, hogy méltó környezetben ülhessék meg ezt a szívélyes napot. A Paris Budapest Étterem minden szempontból kitűnő választás az exkluzív és különleges étteremet keresgélőknek, hiszen egyedülálló kulináris élvezetet biztosít vendégeinek egy olyan környezetben, mely a főváros pompás látványosságait gyűjti maga köré.

A Paris Budapest Étteremben az év legszerelmesebb napjának fogásait a különlegesség és a szenvedély inspirálta. Az étterem séfje és csapata a kiváló alapanyagokból a szerelem tematikája mentén készíti el az ínycsiklandó költeményeket, amik a 3 fogásos menüt alkotják. Igéző koktélokat és desszerteket álmodtak meg, amik garantáltan megolvasztják a legkeményebb szíveket is.

A homár előételt választható főétel követi, amit egy kétszemélyes, szív alakú trópusi ízesítésű desszert koronáz meg. A lélegzetelállító kilátás a Budai Várra és a Lánchídra a hab a tortán! A 3 fogásos menü 15 000 Ft, a 3 fogásos menü savas/mentes vízzel, egy pohár borral és egy csésze teával/kávéval: 18 000 Ft, akik pedig bekuckózva töltenék az estét, megrendelhetik a szív alakú trópusi desszertet otthonra is!

♥️ MENÜ ♥️

♦️Amuse bouche és egy pohár Pink Rose Champagne

♦️HOMÁR
Homár I karfiolkrém I fekete szarvasgomba

♦️TŐKEHAL
Tőkehal I édes burgonya mousseline I kagyló I Ponzu I tengeri kömény I sáfránymártás
vagy
BORJÚ
Grillezett Borjúszűz I körte I édeskömény I datolya

♦️TRÓPUSI SZÍV szenvedéllyel és szerelemmel
Ananász I mangó I maracuja & málna I rózsa I licsi

Jegyvásárlás és további információ február 14-ről ITT február 15-ről ITT.

Címkék