A te fejedben is megfordult már a gondolat, hogy használat után jó lenne valami higiénikus és speciális ápolást biztosítani az intim eszközeidnek? Ha igen, akkor jó helyen jársz, mert ma ezeket vesszük górcső alá.

Elég a szappanos víz?

Alapvetően elég, de ez közel sem ennyire egyszerű. Ha nincs más kéznél, akkor mindenképp több, mint a semmi. Anyagtól függetlenül a szexuális segédeszközök mindegyike jól bírja a langyos vizet és a szappant. Habosíts fel a kezeden egy kis szappant, majd dörzsöld át finoman a segédeszközt és ha végeztél, öblítsd le! Persze mindig figyelj oda, hogy ha elemmel működő darabot tisztítasz, hogy ne kerüljön bele víz. Ha ezeket inkább nem kockáztatnád, akkor egy intim törlőkendő vagy egy baba popsitörlő is segítségedre lehet. A különböző anyagok tekintetében mindig tájékozódj, hogy ezeken kívül mi a lehetséges tisztítási módja, hiszen senki nem szeretne kárt tenni abban, ami oly sok gyönyörteljes percet, órát szerez.

Ha van lehetőséged speciálisan kifejlesztett tisztítókat használni, akkor mindenképp tedd meg, hiszen sokkal egyszerűbb és nem mellesleg garantáltan hatékony az alkalmazásuk.

Speciális szerek az intim eszközökhöz

A Szexvitál.hu-nál kapható tisztító spray-k garantáltan jól fertőtlenítenek és elpusztítják a baktériumokat. Ezzel sokat tehetsz az egészséged érdekében, hiszen nem mindegy, hogy milyen állapotban teszed el egy másik alkalomra a kedvenc eszközödet.

Apropó tárolás. Te hol és miben tartod a szexuális segédeszközöket? A legjobb választás, ha egy higiénikus tasakban, esetleg dekoratív bársony táskában tartod, aminek köszönhetően biztosan nem érhet kellemetlen meglepetés. Hizen ki szeretne magyarázkodni, mert az unokaöcsi a legnagyobb örömmel rohan ki a hálódból és lobogtatja a fénykardot, amit éppen az ágy alatt talált? Ugye, milyen kínos?

Intim ápolás

Ahogy az eszközeid, úgy az intim területeid is megérdemlik a megfelelő intim ápolást. Ehhez nyújthat hatékony segítséget egy intim zuhany, ami önmagában nem is biztos, hogy elegendő, hiszen nem árt, ha belülről is biztosítod az ápolást. Hogy mivel érheted ezt el? Például hatékony segítséget jelenthetnek a különböző pezsgőtabletták, amik a hüvelyhez hasonló pH értékkel rendelkeznek, így gondoskodnak arról, hogy ápolt és egészséges legyen.

Sőt, a bársonyos és puha mellbimbókért is számos krémet kipróbálhatsz, amiknek köszönhetően igazán szép és rugalmas lesz a dekoltázsod, sőt akad, amihez még tippeket is kapsz a tökéletes eredményért.

Ha eddig gondolkodtál azon, hogy mit tegyél az intim eszközeidért vagy saját magadért, akkor ne habozz, válassz mielőbb egy hatékony tisztítót!