A nők vonzerejének és magabiztosságának kulcsa a telt és érzéki ajkak megléte. Manapság már semmi sem lehetetlen, így abban az esetben, ha nem rendelkezel telt ajkakkal, akkor már erre is megoldásként szolgálhatnak az orvosi esztétikai beavatkozások.

A hyaluronsav egy olyan természetes anyag, amely szervezetünkben is megtalálható. Nem más, mint az ízületeink kenőanyaga, valamint a bőrünk irharétegének alapvető molekulája. A hyaluronsav nagy mennyiségű víz megkötésére képes, ennek köszönhetően a bőr feszes, sima és hidratált marad. Azonban az évek múlásával a testben megindulnak az öregedési folyamatok, a szervezet hyaluronsav szintje csökken, és az öregedésnek szemmel látható jelei lesznek a bőrön. Leginkább az arcon megjelenő jelek azok, amelyek orvoslásáért sok mindenre képesek vagyunk.

Minden, amit a hyaluronsavról érdemes tudni

Az arc öregedésében ugyan a hyaluronsav szintjének csökkenése is szerepet játszik, a feszesség elvesztése által legszembetűnőbb jelek az arc úgymond leesése, a mimikai ráncok megjelenése a száj körül és az ajkak elvékonyodása. Azonban mindezen segíthet az ajakfeltöltés, és újból fiatalossá varázsolhatja arcodat. Az ajakfeltöltés előtt mindenképpen érdemes tájékozódnod a használandó anyagokról.

Míg a hyaluronsav kémiai úton előállított allergénektől mentes anyag, addig a kollagén állati eredetű, és sokaknál allergiás reakciót válthat ki. Mindemellett létezik a szilikonolaj is, amelynek nem csak veszélyes és egészségre káros hatásai ismertek, hanem különböző szövődmények kialakulásáért is felelős lehet akár évek elteltével is.

Így abban az esetben, ha szeretnél telt ajkakat, de mégis megmaradnál a természetes anyagnál és kinézetnél, akkor a Varga Esztétikánál elérhető hyaluronsavas ajakfeltöltés lesz a legjobb választás.

A kezelés hatékonysága

A kezelést egy konzultáció előzi meg, amely alkalmával egyezteti a szakember az elérni kívánt célokat, és meghatározza a hyaluronsav mennyiségét. Ezután érzéstelenítő krémet ken az ajkakra, amely 20 perc után hatni kezd, és apró tűszúrásokkal az ajkakba juttatja a megfelelő mennyiségű hyaluronsavat.

A kezelés igen hatékony, már az első alkalom után szemmel látható az eredmény, azonban végleges formáját 2-3 nap elteltével lehet látni, amikor elmúlik az esetleges duzzanat. Mindezen kívül nincs semmilyen mellékhatása, pár napig apró duzzanat és bevérzés alakulhat ki, de jegelést követően elmúlik. A hatás akár 6-9 hónapig is tarthat, amely fokozatosan múlik el. Az anyagot bármikor lehet pótolni, de ügyelni kell a mértékletességre.

Amennyiben szeretnél többet megtudni a hyaluronsavas ajakfeltöltés folyamatáról, akkor keresd fel a Varga Esztétika weboldalát, ahol pontos leírást kaphatsz a beavatkozásról.