Február 1-jéig még mulathatunk párat a Paulay Ede utcában található szórakozóhelyen, aztán vége. Legalábbis a a jelenlegi formájában. Merthogy mint azt a Facebook-oldalukon is jelezték, máshol, kicsit másképp, de biztosan visszatérnek.

Az Anker't 8 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Paulay Ede utcában, az Újszínház szomszédságában, az egykori Balettintézet még lerobbant állapotában is impozáns épülete mögött. A bulinegyed akkor még csak formálódott, így a romkocsma abszolút úttörőnek számít. Rövid időn belül a budapesti éjszaka egyik legbefogadóbb szórakozóhelyévé vált. Az elmúlt évek során rengeteg kulturális, zenei, sport- és divateseménynek, kerekasztal-beszélgetésnek, kiállításnak adott otthont, sőt számtalan szakmai díjat is kapott.

Búcsú nincs búcsúbuli nélkül, az Anker't pedig igyekszik minél emlékezetesebbé tenni a szomorú eseményt: kéthetes programsorozattal köszönnek el mindazoktól, akik szinte második otthonukként tekintettek a szórakozóhelyre. A részletes programmal később, a Facebook-oldalukon jelentkeznek. A jövőről pedig annyit, ahogy a szlogenjük is mondja: valami új biztosan jön, ami ugyanaz is lesz, meg másképp is lesz. De lesz!