2020 februárjában visszatér Budapestre a modern metál egyik legnépszerűbb zenekara, a Slipknot. A maszkos csapat nem sokat várt az újabb magyarországi koncertjével, hiszen legutóbb júniusban, a VOLT Fesztiválon játszottak.

A csapat már korábban belengette a következő Európa-turnéjuk helyszíneit, ám a pontos dátum most lett csak hivatalos. Egészen pontosan 2020. február 4-én lépnek színpadra a Sportarénában, ahol hatodik, We Are Not Your Kind című albumuk számait fogják bemutatni, persze a korábbi slágereik mellett.

Az énekes, Corey Taylor szavai a turné kapcsán: „Jó érzés visszatérni egy nagyszabású turnéra Európába és az Egyesült Királyságba. Nem számít, hányszor voltunk már, mindig azt érezzük, hogy soha nem elég, nem tudunk minden városban játszani, ahol szeretnénk. De egy dolog biztos: a közönség mindig a világ legjobbjai közül való.”

A Slipknot koncertjét a teljes Európa-turnén, azaz Budapesten is a lengyel death metal banda, a Behemoth fogja felvezetni. A normál jegyértékesítés augusztus 30-án, 10 órakor indul ezen azoldalon, előzetes jegyvásárlás augusztus 27-től és 29-től lehetséges.