Adventi játékunk már javában zajlik, a karácsonyhoz közeledve mindennap egy csodás ajándék talál gazdára, egy téli fővárosunkról készült képért cserébe. Aki eddig csak megfigyelőként vett részt a játékunkban, ideje, hogy a tettek mezejére lépjen, és szabadjára engedje kreatívitását, hiszen a napok fogynak, viszont továbbra is értékes meglepetésekkel készülünk!

Adventi játékunk az utolsó szakaszába érkezett: még egy hétig szállhattok versenybe mindennap az értékes ajándékokért, amelyek kalendáriumunkban rejtőznek, ha posztoltok az Instagramra a #wlbwinter hashtaggel, és megjelölitek a We Love Budapest Instagram-profilját. Múlt héten is kiválasztottuk a kedvenc fotóinkat, melyek alkotói a Cat the club, a Vendéglő a Kisbíróhoz, a Traktor Restaurant and Bar, a Société Bistro & Bar, a Szelfi Múzeum, és a Red Bull, és a Mátka ajándékainak valamelyikét nyerték meg. Mutatjuk az általunk legjobbnak ítélt fotókat!

December 9.

December 10.

December 11.

December 12.

December 13.

December 14.

December 15.

És most az izgalom fokozása érdekében lerántjuk a leplet néhány helyről, akik nyereményei még online kalendáriumunkban rejtőznek, és kiosztásra kerülnek a héten: Fasírt Kitchen, A38 Hajó5villa, Intermezzo Ice Terrace.