Dübörög a tél, és ezzel az aktuális ünnepre hangolódó játékunk is. Most megmutatjuk a múlt héten készült nyertes fotókat, melyeket az adventi játékunkhoz készítettetek. Inspirálódni ér, a verseny folytatódik!

A karácsonyt megelőző időszak azért is izgalmas, mert már december elsejétől kinyithatunk egy-egy ablakot az adventi naptárunkban. Szokásunkhoz híven mi is készítettünk nektek egy kalendáriumot, és elsejétől kezdve egészen december 24-ig minden nap nyerhettek valamit, ha posztoltok az Instagramra#wlbwinter hashtaggel, és megjelölitek a We Love Budapest Instagram-profilját. Múlt héten is kiválasztottuk a legjobb képeket, melyek készítői a Danubius Hotel Gellért, a DNB Budapest, a Douglas, a Local Korner, a Centrál Kávéház és Étterem, a The Big Fish bisztró, és a Dokk büfé ajándékainak valamelyikét zsebelték be. Mutatjuk kedvenc alkotásainkat!

December 1.

December 2.

December 3.

December 4.

December 5.

December 6.

December 7.

December 8.

A karácsony szellemében pompázó főváros megörökítésének kihívása folytatódik a következő héten is. Várjuk a legizgalmasabb, legszebb, legegyedibb fotókat Budapestről, ünnepi szemmel nézve. A hangulat fokozása gyanánt íme néhány név, akik meglepetéseit jövő héten osztjuk ki: