A karácsonyi időszakban az a jó, hogy nem csak egy napról szól, hanem egy meghitt, meglepetésekkel tarkított hónapról. Most mi is értékes és szuper ajándékokkal készülünk nektek, ráadásul játékos formában. December 1-je és 24-e között mindennap nyerhettek, játékunk az Instagramon zajlik, ahol a #wlbwinter hashtaget kell feltüntetnetek. A játékban bárki részt vehet, a nyeremények pedig garantáltan mindenkit felvillanyoznak. Mutatjuk, mit kell pontosan tennetek!

December 1-jével indul el karácsonyi játékunk, melyet az imádott adventi csokinaptár ihletett, mert hiszünk benne, hogy a karácsony játékosságát és varázslatos szellemét meg kell őriznünk felnőttként is. A csoki helyett mi ajándékokkal készülünk mindennap, amit ezen az oldalon követhettek nyomon, titeket pedig szeretnénk egy kis kreatív alkotásra invitálni. Várjuk a szeretett fővárosunkról készült felvételeket ésképeket karácsony témában, minden mennyiségben. Lehettek viccesek, giccsesek, nosztalgikusak, klasszikusak, meghatóak, a lényeg egymás inspirálása, és az évszak megélése!

A játék színtere az Instagram, a feladat pedig hogy olyan mostani és friss képeket/videókat posztoljatok, amelyek egyszerre kötődnek Budapesthez és a karácsonyhoz, majd használjátok alatta a #wlbwinter hashtaget, és jelöljétek meg a We Love Budapest Instagram-profilját! A játék egészen december 24-ig tart, az aktuális legjobb fotót mindig a következő napon, délig választjuk ki a szerkesztőségben, a szerencsés nyertest pedig Instagram-üzenetben értesítjük. Mindennap más nyereményt lehet bezsebelni a különleges kalendáriumunkból – aromantikus vacsorától kezdve egy különleges kiállításra szóló belépőn át a bulikig, szórakozásig sok minden van a tarsolyunkban.

Egy kis kedvfokozás gyanánt, felfedünk néhány nevet, akiknek meglepetéseit már biztosan megtaláljátok a nyeremények között:

A játékszabályzatot ITT olvashatjátok, a nyerteseket pedig ITT követhetitek majd nyomon.