Az okostelefonok mára teljesen beférkőztek az életünkbe. Felkelés után az első dolgunk kezünkbe venni a készüléket, lefekvés előtt pedig a villanykapcsoló helyett ez az utolsó tárgy, amihez hozzáérünk. Napközben is számtalanszor kapjuk elő a zsebünkből, akár csak amiatt is, hogy megnézzük a pontos időt.

Mi mindenre használható ma egy okostelefon?

Ezek az apró méretű készülékek tulajdonképpen komplett miniatűr számítógépek. Segítségükkel a zsebedben lehet a világ, és számos helyzetben könnyítik meg a dolgodat. 

Vegyünk csak sorra pár példát, amikre a tulajdonosok gyakran használják készüléküket: fényképezés, zenehallgatás, internetezés, közösségi oldalak, online vásárlás, navigáció, játék, fizetés. Bizonyára te is hozzá tudnál tenni néhány elemet ehhez a felsoroláshoz. Kár tagadni: sokan ma már létezni sem tudnának a mobiljuk nélkül, és ez nem csak a fiatalokra igaz. Egyre többen válnak okosmobil-függővé az idősebb generációból is.

Külső és belső értékek

Ha új okostelefont vásárolunk, akkor a műszaki specifikációk és az ár mellett a készülékek külsejét is figyelembe vesszük a döntéskor. Hisz hiába rendelkezik egy mobil a legerősebb hardverrel, ha dizájn szempontjából borzalmas! 

Ma már az öltözékhez kiegészítőként nem csak a ruha, cipő, táska tartozik, hanem bizony a telefon is! Épp ezért fontos, hogy passzoljon a megjelenésünkhöz, és valamilyen módon tükrözze az egyéniségünket. Míg a múlt évtized elején ezt többnyire színes matricákkal, borzalmasan giccses lógó díszecskékkel lehetett a legkönnyebben elérni, ma már sokkal ízlésesebb módszer is akad: a telefontok! 

Kettő az egyben megoldás

Egy jó mobiltok két dologban is a topon van: egyrészt úgy “öltözteti” fel a készüléket, hogy az kifejezze a tulajdonosa ízlését. Másrészt plusz védelmet is nyújt, hiszen pontosan tudjuk, ezek az eszközök milyen sérülékenyek. Elegendő egyetlen rossz mozdulat, és a méregdrága mobilból könnyedén levélnehezék lesz. 

A megfelelő védőtok kiválasztása azonban nem könnyű: nagyon fontos, hogy csak olyat vásárolj, amit direkt a te készülékedhez gyártottak! Legegyszerűbb, ha a keresgélést egy olyan hatalmas választékkal rendelkező áruházzal kezded, mint a Tok-Shop.hu! A webshop azt tűzte ki célul, hogy Magyarország legnagyobb mobiltok kínálatával bírjon. Ha azt nézzük, hogy már jelenleg is több mint 32 ezer tokot számlálnak, akkor azt kell mondanunk, jó úton haladnak afelé.

Akár a népszerűbb gyártók valamelyik modelljével rendelkezel (Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi), akár egy kisebb márka termékét birtoklod, náluk biztosan megtalálod a hozzá illő védőtokot!

Rádásul egy típuson belül is rengeteg különféle stílus közül válogathatsz. Nálad melyik a befutó? Az ultravékony szilikon? Az oldalra nyíló? A belebújtatós? Netán a sport vagy az ütésálló? A választás csak rajtad áll! 

Ne feledd: mutasd a mobilod, megmondom, ki vagy!