Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Suhanj végig Budapest legszebb pontjain egy elektromos kétkerekűn!

Városnézés újragondolva: az E-Magine Budapest túráin a főváros legcsodálatosabb pontjait járhatod be környezetbarát e-scooterrel. Még sosem volt ilyen vonzó, hogy turista szemmel vedd be Budapestet.

Suhanás szabadon, panorámás megállók, izgalmas kis színes történetek – az út célja az út maga. Az E-Magine Travel fogta a klasszikus városnézés bevált elemeit, majd egy kicsit megbolondította a Szingapúrban tervezett, környezetbarát rollerral.

Városnéző repertoárjukban klasszikus szervezett és egyénre szabott útvonalak is vannak, a menetidőt tekintve másfél órás valamint háromórás túrák állnak rendelkezésünkre.Alapvetően hat útvonal közül választhatunk, attól függően, hogy belvárosi nyüzsgésre,budai lejtőkre,Duna-parti motorkorzózásra, zöld, madárcsicsergős csapásokra vagy éjszakai fényekre vágyunk. Ami biztos: egy szuperkönnyen használható, biztonságos, saját e-scooteren szelhetjük az utakat, egy elkötelezett, lelkes túravezetővel oldalunkon.

A roller helyes használatának kitapasztalására a túra elején van lehetőség, de nem vesz túl sok időt igénybe. Nincs szükség jogosítványra vagy egyensúlyozásra az út alatt. A vastag kerekek könnyen veszik a járdán felbukkanó akadályokat, tehát nincs más dolgunk, mint élvezni a száguldást, persze szigorúan 25km/h alatt. Legyen ragyogó napsütés vagy szürke zimankó, az E-magine járgányain a móka biztosított. Huppanj rá a MonsteRollerra, és járd be kedvenc helyeidet, csoportosan vagy egyedül, és fedezd fel újra mennyi mindent rejt még Budapest!

  • További infók ITT.

Hasonló tartalmak

Szabadidő Kultúra

Múzeumok karácsonya 2023

A Magyar Természettudományi Múzeum, karöltve a Budapesti Történeti Múzeummal, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeummal, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeummal, a Magyar Nemzeti Múzeummal és az Országos Széchényi Könyvtárral megszervezi december 16-án a Múzeumok karácsonyát. Az intézmények különböző ünnepi hangulatú előadással és foglalkozással készülnek: megtudhatjuk például, hogyan zajlott a reformkorban az ünnep, kipróbálhatunk egy 100 éves szaloncukorpapír-rojtozót és lesz adventi barkácsműhely is kicsiknek-nagyoknak!

Télen is remek szórakozást nyújt a Budapest Bejáró

?>

Ha szeretsz sétálni és rajongsz az érdekes történetekért, a Budapest Bejáró ingyenes programját éppen neked találták ki!

Korizz és olvass az ünnepek alatt az ÉnBudapestem applikációval!

?>

Az ÉnBudapestem applikációval rengeteget spórolhatunk és a legújabb budapesti hírekről sem maradunk le.

Jobb, ha ezen a hétvégén nem tervezünk kirándulást a Pilisbe

?>

Az elmúlt napok havazása veszélyhelyzetet teremtett a Pilisi Parkerdő területein.

Neked ajánlott

A