Városnézés újragondolva: az E-Magine Budapest túráin a főváros legcsodálatosabb pontjait járhatod be környezetbarát e-scooterrel. Még sosem volt ilyen vonzó, hogy turista szemmel vedd be Budapestet.

Suhanás szabadon, panorámás megállók, izgalmas kis színes történetek – az út célja az út maga. Az E-Magine Travel fogta a klasszikus városnézés bevált elemeit, majd egy kicsit megbolondította a Szingapúrban tervezett, környezetbarát rollerral.

Városnéző repertoárjukban klasszikus szervezett és egyénre szabott útvonalak is vannak, a menetidőt tekintve másfél órás valamint háromórás túrák állnak rendelkezésünkre.Alapvetően hat útvonal közül választhatunk, attól függően, hogy belvárosi nyüzsgésre,budai lejtőkre,Duna-parti motorkorzózásra, zöld, madárcsicsergős csapásokra vagy éjszakai fényekre vágyunk. Ami biztos: egy szuperkönnyen használható, biztonságos, saját e-scooteren szelhetjük az utakat, egy elkötelezett, lelkes túravezetővel oldalunkon.

A roller helyes használatának kitapasztalására a túra elején van lehetőség, de nem vesz túl sok időt igénybe. Nincs szükség jogosítványra vagy egyensúlyozásra az út alatt. A vastag kerekek könnyen veszik a járdán felbukkanó akadályokat, tehát nincs más dolgunk, mint élvezni a száguldást, persze szigorúan 25km/h alatt. Legyen ragyogó napsütés vagy szürke zimankó, az E-magine járgányain a móka biztosított. Huppanj rá a MonsteRollerra, és járd be kedvenc helyeidet, csoportosan vagy egyedül, és fedezd fel újra mennyi mindent rejt még Budapest!

  • További infók ITT.