Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Rengeteg budapesti program vár mindenkit a Turizmus Világnapja alkalmából

Szeptember 27-én lesz a Turizmus Világnapja, de nem csak aznap, hanem már előzőn és az utána következőn is izgalmas programok várják az érdeklődőket ingyen vagy minimum nagy kedvezménnyel. Ismerd meg jobban Budapestet, vegyél részt a különféle tárlatvezetéseken, városnéző túrákon és vezetett sétákon.

Vedd ki a részed a Turizmus Világnapjából, és tölts el egy felejthetetlen napot a fővárosban! Vagy tölts el benne mindjárt hármat! A rendezvénysorozat ugyanis három napon át tart: szeptember 26-28. között, középen a világnappal, amit az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO) 1980 óta ünnepel meg.

Ez alkalomból a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) már harmadik alkalommal szervezi meg a rendhagyó turisztikai nyílt napot, ahol minden érdeklődő egy turista szemével fedezheti fel Budapest látványosságait, legújabb attrakcióit és kulturális értékeit. Ehhez pedig rengeteg szolgáltató csatlakozik évről évre.

Olyan programokon vehetünk részt többek között, mint egy séta a budavári Erdélyi bástyánál, ellátogathatunk vezetővel Óbudára az idén 125 éves Aquincumi Múzeumba, de lesz mobilapplikációs Pál utcai fiúk-séta, tárlatvezetés a Sziklakórházban, barlangtúra a Solymári-ördöglyukban és exkluzív vezetett kastélytúra, ahol a középpontban Sisi áll majd.

A részletekért kattints ide.

Hasonló tartalmak

Hétvégi programajánló – Boiler Room Budapest, skandináv könyvvásár, Hungarocomix

?>

Hétvégén már naptár szerint is itt az advent, és a legkülönfélébb programokkal kezdhettek készülődni és hangolódni a karácsonyra. Mutatjuk is!

December 3-án kétezernél is több Mikulás futhat végig a Váci utcán

?>

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a budapesti Mikulásfutást, amire az ország 260 településről érkeznek majd a Mikulás ruhás alkalmi futók.

Szponzorált

Hogy ne váljunk prédává? – Mutatjuk, miként lehet biztonságban internetezni, vezeték nélkül!

?>

Pár percet igénylő beállításokat ajánlunk, ami megóvhatja a fájdalmas tapasztalatoktól a Wi-Fire csatlakozókat.

Szponzorált

Lepd meg magad vagy valakit egy élményajándékkal! – 6 szabadulószoba

?>

Ha egy jó élményajándékot választanátok az ünnepekre, szülinapra, csapatépítő programot kerestek, akkor ezt a 6 szabadulószobát ajánljuk.

Neked ajánlott

A