Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Legyél te is tudós legalább egy napra!

Szeptember 27-én látványos és szórakoztató programokkal várja a Bay Zoltán Kutatóintézet a tudomány világa iránt érdeklődőket a Kutatók Éjszakáján. A fesztiválon előadásokkal és interaktív programokkal készülnek azzal a céllal, hogy népszerűsítsék a kutatói életpályát.

Az ország legnagyobb tudománynépszerűsítő eseményén szórakoztató, inspiráló előadásokon, kísérleteken, laborbejárásokon és további játékos programokon keresztül minden korosztály megismerkedhet a tudományos kutatás számos új eredményével.

A Kutatóintézet vezetői és munkatársai nagyon fontosnak tartják a minőségi oktatást, amely elengedhetetlen feltétele a sikeres kutatói életpályának. Európa sok-sok országával egyszerre kerül megrendezésre a kutatásra ösztönző programsorozat, ahol részt vehetünk kémiai kísérletben, megnézhetjük hogyan keletkeznek a csillagok, és hogy mire használhatunk egyes űrtechnológiákat a Földön.  A kalandos kedvű vendégek részt vehetnek egy bűnügyi helyszín vizsgálatában és a bűneset felderítésében.

A Kutatóintézet évek óta elkötelezett szereplője a környezetvédelemnek. Hogy milyen tudományos módszereket tudunk alkalmazni a háztartási hulladék csökkentése és a sikeres újrahasznosítás érdekében, szintén kiderül a pénteki programon.

További részletek  itt.

Hasonló tartalmak

Hétvégi programajánló – Boiler Room Budapest, skandináv könyvvásár, Hungarocomix

?>

Hétvégén már naptár szerint is itt az advent, és a legkülönfélébb programokkal kezdhettek készülődni és hangolódni a karácsonyra. Mutatjuk is!

December 3-án kétezernél is több Mikulás futhat végig a Váci utcán

?>

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a budapesti Mikulásfutást, amire az ország 260 településről érkeznek majd a Mikulás ruhás alkalmi futók.

Szponzorált

Hogy ne váljunk prédává? – Mutatjuk, miként lehet biztonságban internetezni, vezeték nélkül!

?>

Pár percet igénylő beállításokat ajánlunk, ami megóvhatja a fájdalmas tapasztalatoktól a Wi-Fire csatlakozókat.

Szponzorált

Lepd meg magad vagy valakit egy élményajándékkal! – 6 szabadulószoba

?>

Ha egy jó élményajándékot választanátok az ünnepekre, szülinapra, csapatépítő programot kerestek, akkor ezt a 6 szabadulószobát ajánljuk.

Neked ajánlott

A