Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

A világ egyik legmodernebb látásjavító kezelése már Budapesten is!

A Sasszemklinikán 22 éve végeznek látásjavító lézerkezelést, és már túl vannak a 100 000. beavatkozáson. Az intézmény hazánkban egyedülálló módon három különböző csúcstechnológiájú lézerrel rendelkezik azért, hogy minél több látásproblémára nyújtson megoldást. 

A szemüveg és a kontaktlencse viselése sok macerával jár, érthető, ha szeretnénk jóval szabadabban, effajta kötöttségek nélkül élni. A tudomány és a technika fejlődésével most új utak nyílnak meg a lézeres látásjavításban is. Az új Sasszem FEMTO SMART kétlézeres kezelés személyre szabottan tökéletesíti a látásunkat, és jobb látásélességet élvezhetünk nehezebb látási körülmények között is, például szürkületben, este vagy csillogó fények között.

A szem formája és a szaruhártya felszínének mintázata épp olyan egyenetlen, akár a legváltozatosabb domborzat. Mivel nincs két egyforma felszínű szem, a pontos feltérképezés elengedhetetlen, hogy eredményesen kezeljék a szem fénytörési hibáit. A Schwind Peramis, a világ egyik legkorszerűbb szemészeti mérőeszköze úgy pásztázza a szemet, akár egy műhold a földfelszínt: precízen, érintés nélkül térképezi fel a szaruhártya egyenetlenségeit. Pontossága a hagyományos szemészeti mérőeszközök 3-6-szorosa, másodpercenként 33 képet készít, és 45 000 ponton méri be a szem fénytörési hibáit. Az így nyert több tízezer mérési adat felhasználásával egy precíz kezelési terv készül.

A kezelési terv alapján a műtét első fázisában a FEMTO lézer egy lebenyt alakít ki, majd a SCHWIND AMARIS  szemkövető lézer elvégzi a szaruhártya precíz korrekcióját. Mivel az azonos márkájú lézer és a mérőműszer összehangoltan működik, a biztonság és a pontosság garantált. A negyed órás beavatkozás eredményeként a látásélesség akár 125%-nál is jobb lehet, vagyis látásunk jobb lesz, mint korábban szemüveggel.  A felépülési idő rövid, a műtétet követően egy napos pihenés után újra dolgozhatunk, és vezethetünk autót.

Lézeres szemműtétet tervezel? Ne gondolkodj tovább! Első 1000 páciens 100 000Ft kedvezménnyel veheti igénybe a legújabb Sasszem FEMTO Smart kezelést! Jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra ezen a linken.

Hasonló tartalmak

Mennyire ismered a Széll Kálmán / Moszkva tér történetét?

?>

Új kvízünkkel tesztelhetitek, mennyire ismeritek Budapest egyik legfontosabb csomópontjának történeté.

Budapest

Ahol az első hazai altatásos műtétet végezték – A Semmelweis Klinikák története

?>

A Semmelweis Klinikák korszerű sebészetével egykor a tudomány fellegvára volt, és itt hajtották végre az első hazai altatásos műtétet.

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros

?>

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros: tó, patak, rengeteg zöldfelület és lakóházak.

A Budapest150 bemutatja: Budapest hősei

?>

A főváros egyesítésének 150. évfordulóján a Budapest Hősei projekt keretében olyan szakembereket ismerhetünk meg, akiknek hálásak lehetünk minden nap.

Neked ajánlott

A