Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Tedd zsebre a fővárost! – megjelent ingyenes kiadványunk a téli-tavaszi időszakra

Már a terjesztési pontokon az új We Love Budapest magazin! Budapest más-más arcát mutatja meg évszakonként, így nem álltunk meg mi sem, és a tavaszi-nyári ingyenes kiadványunk után megjelent a téli-tavaszi időszakra szóló útikönyvünk is.

A nyárra eligazítást adó magazinunk után is van folytatás, megmutatjuk, mik a legjobb téli-tavaszi programok, gasztrohelyek, városi látványosságok, események a városban.

A kiadványt több fejezetre osztottuk (Programok, Szórakozás, Látnivalók, Gasztró, Vásárlás, Wellness és sport, Dunakanyar.)

Továbbá interjút találtok a Budapest100 projektvezetőivel (Klaniczay Jánossal és Libárdi Juliannával), Palágyi Eszterrel (Costes), Puskár Krisztiánnal (UH Fest), Szakos Krisztával (ESZKA) és David Klavins-szal, a színes magyarázó grafikák segítségével pedig még többet tudhattok meg a városról.

A Budapest-fókuszú kiadványt papíralapú formában, egy kivehető térképpel megtaláljátok a terjesztési pontokon, továbbá a magazinban szereplő vendéglátóhelyeken, szállodákban, Tourinform irodákban, nemsokára pedig csatlakozik majd hozzá a Balaton legjobb helyeit és az ország hat régióját felölelő We Love Hungary két újabb száma.

Online átlapozgathatjátok itt!:

https://issuu.com/welovebudapest/docs/insider_budapest__2018-aw__hun__con

A kiadvány a DunakanyarGO-val és a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködésben készült.

Hasonló tartalmak

Budapest

A mélység, ami elnyelt tankokat és téglagyárat is – A Feneketlen-tó története

?>

Ha rendeznénk egy „fenyegető elnevezésű budapesti helyek” versenyt, a Feneketlen-tó biztosan dobogós lenne. Na de miért kapta a 4-5 méter mély tó ezt a furcsa nevet?

Egy kis időre igazi tél lett – Képeken a november végi havazás pillanatai

?>

Pár órán át kitartott a sűrű hóesés romantikája, ami mára emlék lett csupán. Képeinkkel felidézzük a manapság ritkaságszámba menő pillanatot.

Egészen különleges helyen lesz az ország legnagyobb karácsonyfája

?>

December 3-tól ismét zöldbe borulnak a Megyeri híd pilonjai, így immár harmadjára lesz ez az ország legnagyobb karácsonyfája.

Fénytűzoltó, FényHÉV, Fényflotta – Adventi járművek a városban

?>

Az adventi időszakot nemcsak a fényben úszó terek, utak és utcák, hanem a fényekkel felturbózott járművek is fémjelzik.

Neked ajánlott

A