Már a terjesztési pontokon az új We Love Budapest magazin! Budapest más-más arcát mutatja meg évszakonként, így nem álltunk meg mi sem, és a tavaszi-nyári ingyenes kiadványunk után megjelent a téli-tavaszi időszakra szóló útikönyvünk is.

A nyárra eligazítást adó magazinunk után is van folytatás, megmutatjuk, mik a legjobb téli-tavaszi programok, gasztrohelyek, városi látványosságok, események a városban.

A kiadványt több fejezetre osztottuk (Programok, Szórakozás, Látnivalók, Gasztró, Vásárlás, Wellness és sport, Dunakanyar.)

Továbbá interjút találtok a Budapest100 projektvezetőivel (Klaniczay Jánossal és Libárdi Juliannával), Palágyi Eszterrel (Costes), Puskár Krisztiánnal (UH Fest), Szakos Krisztával (ESZKA) és David Klavins-szal, a színes magyarázó grafikák segítségével pedig még többet tudhattok meg a városról.

A Budapest-fókuszú kiadványt papíralapú formában, egy kivehető térképpel megtaláljátok a terjesztési pontokon, továbbá a magazinban szereplő vendéglátóhelyeken, szállodákban, Tourinform irodákban, nemsokára pedig csatlakozik majd hozzá a Balaton legjobb helyeit és az ország hat régióját felölelő We Love Hungary két újabb száma.

Online átlapozgathatjátok itt!:

https://issuu.com/welovebudapest/docs/insider_budapest__2018-aw__hun__con

A kiadvány a DunakanyarGO-val és a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködésben készült.