Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

A Libegő és a Sikló között hétvégenként rendhagyó sétajáratokat indít a BKV

A Budapesti Sétajárat hétvégén és munkaszüneti napokon jár, egyelőre tesztüzemben, október 28-ig.

Október 28-ig kipróbálhatjuk a BKV Budapesti Sétajáratait, ugyanis új útvonalon és új járművekkel utazhatunk hétvégenként és a munkaszüneti napokon 10.00 és 17:30 között. Ez a járat csak a Budavári Sikló és a Zugligeti Libegő között áll meg.

A rendhagyó utazáshoz érvényes Siklójegyünket és Libegő retúrjegyünket egyszerre kell felmutatni. (Budapest Carddal rendelkezőknek a Libegő ingyenes, nekik elég a Siklójegyet felmutatni.) Jegyeket a Clark Adam téren lévő pultnál vagy a Libegő völgyállomásán vehetünk, ezek mellé egy italkupont is kapunk, melyeket az utazás végén felmutatva a Libegő alsó végállomásán egy kávét vagy egy üdítőt is ihatunk.

Ez a pár hétvége tesztüzem, a BKV a későbbiekben próbál majd a felmerült igényekhez alakítani a koncepciót. Jó időben egy különleges nosztalgiabusszal is utazhatunk, hűvösebb vagy esős időben egy zárt turistabusz viszi majd az utasokat a két állomás között. A menetrend itt:

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Turistajelzések-kisokos – Mi mit jelent az erdőben

Egy kirándulás alkalmával, főleg szűz terepen, nem kis bonyodalomtól és bolyongástól menthet meg minket, ha tisztában vagyunk minden, fára festett jelzés jelentésével.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Neked ajánlott

A