A 71 éves színész és politikus, hétszeres Mr. Olympia és hatszoros Mr. Universe Budapesten forgat. Nyilván itt is edz.

Képzeljük el a szituációt: hétfőn kora reggel, munka előtt lemegyünk az angyalföldi edzőterembe izzadni kicsit. Kisvártatva észrevesszük, hogy nem más csinálja a squat-eket mellettünk, mint Arnold Schwarzenegger. A B4 Fitnessbe való látogatását fotó is bizonyítja. A jó öreg Arnie bizony nem volt rest és kinézett magának egy helyet, ahol budapesti tartózkodása alatt edzeni fog. Vagyis: visszatér.

Nem más produkcióra készül, mint a Terminátor soron következő, hatodik része. Az osztrák Schwarzenegger színészi és politikai karrierje előtt a sportban emelkedett ki. Hétszeres Mr. Olympia és hatszoros Mr. Universe elismerésekkel büszkélkedhet: úttörő volt a modern testépítésben. Hogy hagyhatná el a mindennapi testedzést? A dolog pikentériája, hogy mint számos edzőteremben a világon... a B4-ben is a falról figyel egy Sxchwarzenegger-portré.

Persze nem ő az egyetlen közszereplő, aki emelt már súlyokat budapesti gyúróteremben: The Rock, vagyis Dwayne Johnson is izmozott nálunk, mikor itt járt. Mindenesetre esélyesebb, hogy a napi edzésen futunk világsztárokba, mint a Lánchíd tetején.