Nem kell többé matekozni a szolgáltatók ajánlataival, a Telekomnál egyesítheted mobil és otthoni szolgáltatásaidat a magenta előnyökért.

Szeptembertől dupla belföldi mobilnettel jutalmazza a Telekom az új Magenta 1-be belépő ügyfeleit, akik már akár 147 csatornát nézhetnek, ha a megújult Szuper Családi mozi díjcsomagot választják, illetve az ugyancsak most bevezetetett Net L 1000/1000 vagy Net XL 2000/1000 otthoni internetes előfizetéssel már 1 gigás feltöltési sebességgel oszthatják meg tartalmaikat a világhálón.

Összegyűjtöttük, miért éri meg Magenta 1-gyesnek lenni, azaz egyesíteni az új portfólióból legalább két otthoni és egy mobilszolgáltatást:

  • Kedvezményes havidíj: minden, a Magenta 1-be bevont szolgáltatásod havidíjából összesen 30 százalék kedvezményt kapsz.

  • Dupla mobilnet: a választott előfizetésed belföldi mobilinternet adatmennyiségének automatikusan a kétszerese jár.

  • Tévézés otthon és úton egyaránt: nem kell hazáig várnod, hogy megnézhesd a kedvenc sorozatod, hiszen az IPTV előfizetésed mellé a TVGO-val akár útközben is élvezheted kedvenc csatornádat mobilról vagy tabletről.

  • Új szolgáltatás 2 évvel történő vásárlása esetén készülékkedvezmény: 30 000 forinttal kevesebbet kell fizetned a kiválasztott készülékedért, legyen az akár az új mobilod, tableted vagy tévéd, ha ilyen kedvezményt még nem vettél igénybe.


A telekom.hu/magenta1 oldalán rugalmasan magad állíthatod össze a legmegfelelőbb csomagot, utána pedig kényelmesen, egy helyen kezelheted az igénybe vett szolgáltatásaidat. A Telekom ügyfélszolgálata mindenben segítségedre lesz, hogy egy mobil és két vezetékes otthoni szolgálatást egyesítve élvezhesd a Magenta 1 előnyeit.

* a 2000 Mbit/s több eszköz együttes használatával, optikai kábellel lefedett területen érhető el