A kedvenc magyar zenekaroktól kezdve Scooteren át a Queens of The Stone Age-ig sok nagy név érkezett és érkezik a Budapest Park nagyszínpadára az idei szezonban is. A koncertekkel viszont az este koránt sem ér véget, helyette egy gyors váltással máris menő bulisorozatokon találhatjuk magunkat. Jöhetünk NECC Partyra, Neonhullámra, Tesco Discóra vagy Press Playre, többek között.

Koncerthelyszínként már sokszor bizonyított a Budapest Park – már biztosan ti is álltatok sorban izgatottan a színes bejárat előtt, hogy egy gyors biztonsági ellenőrzés után a nagyszínpad felé sodródjatok az emberhullámmal, majd végigtomboljatok egy kraftos koncertet. Ez a lehetőség szeptemberig adott, de idén másfajta buliknak is helyszínt ad majd a 11 ezer négyzetméteres, minifesztivál hangulatú terep. Ismert partysorozatok költöznek be a nyárra, hogy a csillagok alatt is táncolhassunk a stílusunkhoz passzoló zenékre.

Lesz például a NECC Party, mégpedig azzal az ígérettel, hogy idén is hoznak magukkal mindent, amiért szeretjük őket – ehhez könyékig túrnak az ezredforduló zenei szemetesládájában, és magukkal hozzák az összes üvöltenivaló slágert, ami a trash fogalmába belefér.

Egy teljesen más időutazást hirdet a Neonhullám: a trasht és a retrót messziről elkerülik, inkább a ’80-as ’90-es évek synthwave ínyencségeihez nyúlnak vissza. Ha ismerős a Stranger Things, ha játszottatok a GTA Vice Cityvel vagy ha szerettétek a Knight Ridert, ezt a bulit is csípni fogjátok.

Érkezik a  Szeresd a Trashem Bébi csapata is – az ő koncepciójukba minden belefér, "ami annyira rossz, hogy rémálmunkban üvöltve dúdoljuk". A belvárosi bulizóknak már biztosan ismerősen cseng a Lidocain Night neve, miközben visszagondolnak egy estére, amikor Hiperkarmára Quimbyt, a Vad Fruttikra Szabó Benedeket kevertek. Ez is előfordul majd a Parkban, akárcsak Magyarország első számú videódiszkó partysorozata, a PressPlay, ami régi-új slágerekre épít, nem sajnálva mellőlük az audiovizuális elemeket.

Tartalmas bulinak ígérkezik a külföldi alterre koncentráló, a Green Dayt a Foo Fighters-szel és Fall Out Boy-jal vegyítő Lithium Night is, akik önállóan, de egy estére a Lidocainnal együtt is zenélnek majd. Érkezik a Corvintetőn és A38-on már sokat próbált Tesco Disco is, ahol egy brit és egy amerikai indie szám között egy kis Szabó Benedek is bármikor felhangozhat. Jön a psytrance-ben utazó Y-production, és van jó hír az r’n’b rajongóknak is: a Queens Partyn többek között Beyoncé, Rihanna és Nicki Minaj is középpontba kerül.

Nyári programok: