Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő Hírek

Méregtelenítés egy buszban a Duna-parton – idén is új helyszínen parkol a Valyo mobilszaunája

Ezúttal a Duna-partban gyönyörködve izzadhatunk és méregteleníthetünk, egészen február közepéig.

Mint azt már megszokhattuk, a hideg beköszöntével minden évben más helyszínen parkol le a Valyo kisbusza, amely pár hétre szaunává változik át. A mobilszaunába mindenki válthat jegyet, csak időpontot kell foglalni. Ami pedig már hagyomány, hogy a busz olyan budapesti pontokon áll meg, ahonnan garantáltan jó a kilátás.

A Város és Folyó Egyesület kisbuszában egyszerre 4-6 ember tud együtt izzadni, így érdemes a baráti társasággal együtt foglalni. Az egyesület célja ezzel az, hogy „egy kis örömöt csempésszenek a téli hétköznapokba”. Az idei helyszín a Rákóczi híd pesti hídfőjénél van, a választás pedig természetesen már kapcsolódik a Valyo most induló Duna-part megújítási projektjéhez.

Időpontot itt lehet foglalni egészen február 16-áig. A szaunázást egy kötelező, de rövid szabályismertetés előzi meg, majd másfél órára a busz csak a miénk. Amit vinnünk kell, az a papucs, fürdőruha, törölköző, a szauna és az illóolajak biztosítva vannak, ezen kívül pedig csak hátra kell dőlni és izzadni.

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Sem sárkányok, sem koboldok nem lakják, csak télen a denevérek – A Szopláki-ördöglyuk

A misztikus nevű, különleges barlangrendszer egy sziklafal tövében nyílik, a Pilisszentkeresztről a Két-bükkfa-nyereg felé vezető turistaút mellett.

Szabadidő

Kiscelli To Go – Lajta Béla 150

A Kiscelli Múzeum négyalkalmas városi sétasorozat negyedik, egyben utolsó megállója a Rákóczi út és a Vas utca Lajta Béla által tervezett épületei: az egykori Budapest-Erzsébetvárosi Bank Székháza, ma a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Vasedény épülete valamint a Vas utcai egykori Főváros VIII. kerületi felső kereskedelmi iskola, ma Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Széchenyi István Kereskedelmi Technikum épülete.

Szabadidő

10 izgalmas márciusi program 1500 forint alatt

Rémlénykongresszus, élő hangoskönyv vagy szervezett séta – az a közös ezekben a programokban, hogy nem kell a zsebünk mélyére nyúlni a jegyárakért, mindegyik belefér egy maximum 1500 forintos keretbe!

Neked ajánlott

A