Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró Hírek

Indiana Jones és posztapokalipitikus hangulat – ilyen lett a MONYO új arculata

Új logó, új palackgrafika – egységes és összetéveszthetetlen arculattal újultak meg a budapesti sörélet egyik szereplőjének, a MONYO Brewing Co.-nak termékei.

Komlóval átlőtt halott nyúl, újragondolt Indiana Jones... Félreismerhetetlen és egységes arculatot kaptak a MONYO Brewing Co. termékei. A hazai kisipari sörfőzdék egyik megkerülhetetlen szereplője a Graphasel Design Studio kreatívjaival együtt készítette el a cég új logóját és palackjainak grafikáját.

“Az arculatváltás gondolata nagyjából egy éve fogalmazódott meg bennünk. Úgy éreztük, hogy a címkéink, bár önállóan megállják a helyüket a piacon, mégsem alkotnak egy koherens egészet. A dizájnváltás fő oka az egységesítés és az egyszerűsítés mellett, a modernizálás és a mai trendeknek elvárt, megfelelő megjelenés kialakítása volt.“ – fogalmazta meg Németh Antal, a MONYO Brewing sörfőzőmestere.

A cél a vizuális és hangulatban is egységes arculat volt, amellett, hogy megújították a logót, egy posztapokaliptikus világot és hangulatot varázsoltak a címkékre, és nem hagyták ki a rengeteg popkulturális utalást sem, ezáltal minden sör saját történetet kap, a maga sötét kis univerzumában, a címkeszövegeken pedig szándékosan kerülik a sörrel kapcsolatos közhelyessé vált kifejezéseket.

A MONYO univerzum leginkább szórakoztató elemei azok a nüansznyi apróságok, amik a címkéken bújnak meg, olyan ismert szereplők mellett, mint Indiana Jones vagy Anubis.

Alábbi galériánkban megnézhetitek az összes új címkét:

Hasonló tartalmak

Gasztró

Lost in Balagan with Elysian

Március 6-án a Balagan és Elysian együttműködését követhetjük és kóstolhatjuk végig. A zero waste égisze alatt megszervezett esemény a konyhán „leeső” alapanyagokra épül. Szabó Máté és az Elysian csapata az előző napokban szárít, fermentál, kóstol, hogy a nagy napon, este hét órától átvegyék az irányítást a pultban. Az összetevők között szerepel például füge, gorgonzola, cukkini és kesudió, úgyhogy biztosan különleges ízvilágú koktélokra számíthatunk.

Gasztró

Egy hónapon keresztül most a Deák téri Bamba Marhában is kipróbálhatjuk a smash burgereket

Pop-up smash burger hónap a Bamba Marhánál – a Deák téri egységben megkóstolhatjuk, hogyan kódolták Jancsa Janiék a legújabb burgertrendet.

Neked ajánlott

A