Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Színes, furcsa figurák – ilyen Vidák Zsolt illusztrátor szerint a Széchenyi fürdő

Vidák Zsolt illusztrátor grafikái már-már egy játékos böngészőnek tűnnek, percekig elrévedezhetünk különleges és sokszor humoros életképein, alakjain és azok kiegészítőin.

Vidák Zsolt 2008-ban végzett a MOME-n, több kiállítása volt már világszerte, sokszor dolgozik együtt magazinokkal, mostani grafikáin pedig azt mutatja meg, milyennek látja ő a Széchenyi fürdőt.

Felfedezhetjük rajta a már kultikussá vált sakkozókat, van olyan úszóvendég, aki kötöget a medencében vagy búvárkodik, de egy medve is áztatja magát, egy férfi pedig a fején egy cápauszonnyal készül riogatni a fürdőzőket. A nagy kékségbe számos különös elemet is belecsempészett: „Illusztrációm a Széchenyi termál fürdőről medvével, cápával, sellővel és Hitchcock-kal… „ – írja Zsolt, mi pedig tényleg megtaláltuk mindezeket grafikáin. Most rajtatok a sor.

Képeit meg is rendelhetjük itt, vagy nézegethetjük itt.

Hasonló tartalmak

Hétvégi programajánló – 8. Karácsonyi ronda pulcsis futás, Tandori 85, gőzgombócnap a budaörsi majorban

?>

December 6. és 10. között az ingyenes programoktól kezdve a szívmelengető gőzgombócnapig mutatjuk a legjobb eseményeket ezekre a szürke napokra!

Ajándékozz élményt! – Ötletek a reggelitől a gőzfürdőn át a színházig

?>

Az élményajándékokkal szinte lehetetlen mellényúlni, az alábbi lehetőségek közül pedig többféle korosztálynak is találhatunk megfelelő meglepetést.

Budapest pénztárcakímélően – 10 klassz ingyenes program decemberre

?>

A decemberi ingyenes programokat a karácsony hangulata járja át, de annak is segítünk, aki éppen ezt kerülné el.

Több száz lampion közé léphetünk be esténként az Állatkertben a sárkány évét köszöntve

?>

Az Állatkerti körúton lévő Biodóm kertjében és épületében több száz lampion fényét követve léphetünk be a sárkány évének színes, látványos világába.

Neked ajánlott

A