A Széchenyi István tér bulik szempontjából külön entitás, ám a forró pultos táncok ideje lejárt. Megszületett a YELLOW, mely nem a tinikre és a felnőttkor kapujában állókra lő, sokkal inkább a 25-30 felettieket csábítja kispéntektől szombatig. A bejutás jogát fenntartják, ugyanis erősen szűrik majd a YELLOW-ba érkező népet. Nem öltözet szerint, hanem saját elveikre támaszkodva. Stílus, attitűd vezérli őket. Nem kell koktélruha és frakk, de elvárt a mosoly és az élet élvezete. Éhesek sem maradunk, a Serényi Zsolt-féle BpBARBq immár itt is füstölög.

Két hónap volt rá, hogy az egykori klubot újrahúzzák, de összeszedték a csapatot és végül a YELLOW arculata Atom Richárd munkája, a belsőépítészeti változtatásokat pedig Bara Ákosnak köszönhetjük. Az új tulajdonosok egy teljesen más koncepcióval érkeztek, megemelkedtek az egykori boxok, a VIP szektornak búcsút intettek, és a bárpult mögötti fal látványos tükörinstallációt kapott, a név pedig nem véletlen: az új arculatban komoly szerepet kap a sárga szín.

Céljuk, hogy egy szűrtebb közösség találja meg magának a helyet, vagyis olyan arcok töltsék meg csütörtöktől szombatig, akik minőségi szórakozásra vágynak, nem pedig hajnalig tartó aljasba csúszó tivornyákra. Van face control, saját elvek szerint gondolva.

A zenei felhozatal leginkább elektronikus, rezidenseik között tartják számon Nora Matisse-t, Candyman-tTeomo-t is, de, hogy ne legyen egyhangú, ezért az esték kezdeteit a YELLOW Unplugged színesíti majd, ami annyit jelent, hogy a live szettekhez egy-egy hangszeres művész csatlakozik majd. Így nem kell magukon viselni a "csak gépzene" bélyeget.

Az új koncepció részeként az italválaszték böngészése mellett vacsorázni is tudunk. Hűséges látogatóiknak egy YELLOW kártyával kedveznek, mely garantálja a soron kívüli bejutást, illetve 5-10%-os kedvezményt a benti fogyasztásból. A kártyákat ajánlásra intézik a portánál lévő face control managerek. Ezt egy elektronikus beléptetőrendszer kezeli, és minden fogyasztást felvezetnek rá, mely ahogy gyűlik, úgy vezet majd nagyobb kedvezményekhez.

Nagyon megörültünk, hogy a konyhát a BpBARbq viszi, immár 'downtown' jelzővel ellátva már nem csak az Akácfa utcában falhatunk Reuben vagy pulled pork szendvicset.

YELLOW Budapest

Facebook
Cím: 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.
Nyitvatartás: csütörtök - szombat: 19:00 - 01:00