A 100E járatszámú autóbusz július 8-ától a Deák Ferenc tér és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között 30 percenként közlekedik a hét minden napján.

A Liszt Ferenc repülőtérre vagy onnan haza eddig taxival juthattunk el, vagy úgy, hogy bevállaltuk a belvárosból jelentős időt igénybe vevő utat, és azt, hogy Kőbánya-Kispest metróállomásig kimetrózva a 200E buszra kell felszállnunk, és jó pár percig utaznunk. A 444 információi szerint a BKK bejelentette, hogy nemsokára már a Deák Ferenc térről is indul közvetlen buszjárat, amely a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren áll majd meg.

A 100E járatszámú autóbusz július 8-ától a DeákFerenctér és a LisztFerenc nemzetközi repülőtér között 30 percenként közlekedik a hét minden napján. A busz a belvárosból hajnal 4 órától indul a repülőgépek közlekedéséhez igazodva, így az utasok már az első repülőjáratok eléréséhez igénybe vehetik az új szolgáltatást. A Budapestre érkező repülőjáratok utasai a repülőtérről utoljára az éjjel fél 1-kor induló 100E autóbusszal még könnyen elérik a belvárost. Az autóbusz a repülőtér felé csak a Kálvintéren áll meg, illetve kora reggel az első két járat az Astoria M megállóhelyen is. A repülőtér felől a belváros felé közlekedő autóbuszról a Kálvin téren és az Astoriánál is le lehet szállni.

A 100E autóbuszokra külön repülőtéri vonaljegyet kell váltani, amelynek ára 900 Ft. Ezen kívül más jegy vagy bérlet a járaton nem érvényes - olvasható a BKK honlapján.