2012 tele óta létezik, de 2014 májusában kezdtünk el tudatosabban foglalkozni vele, illetve posztolni és naprakészen kezelni az Instát. A képmegosztó oldal egyre népszerűbb, mind magánemberek, mind szervezetek körében. Ugyan nem vagyunk ünnepelt szépségirálynők, se magukat fotózó, tökéletes életüket bemutató celebek, de mára elmondhatjuk, hogy 50 000 követő csatlakozott hozzánk, ami a profil tematikáját tekintve egy szép szám. Köszönjük, hogy ennyien vagytok, hogy értékelitek a munkánkat ezen a platformon is. A végtelenbe és tovább!

Mikor nekifogtunk a tudatosabb, nap, mint nap frissülő Insta-posztolásnak, körülbelül 500, javarész passzív követőnk volt, s ugyan még nem szárnyalunk celebritási magasságokban, budapesti tematikát illetően igencsak élvonalban járunk, ami az Instagramos kedvelőinket illeti.
Igyekszünk továbbra is érdekes, szemnek kedves, vicces, látványos képekkel készülni, legyen az egy szaftos velőscsontról, pasztelszín naplementéről, mulatságos street artról, Parlament-sziluettről, vagy gyöngyöző romkocsmás fröccsről készült pillanatfelvétel.

Most pedig jöjjön 10 fointos számadat WLB Instagram-ügyileg:

  • Jelenleg pontosan 50168 követőnk van
  • 2012-es indulása és 2014-es igazi aktivizálódása után összesen 1967 posztunk született
  • A legtöbb embert elérő fotónk Bódis Krisztián egyik képe lett, a ködben közeledő 2-es villamosról. Ez 36 110 embert ért el. Ezt követi 32 337-tel egy, a 360bar-ban készült fotó, Budapest madártávlatból. Harmadik helyet 31 979 megtekintéssel egy XVII. kerültben parkoló autó üvegére ujjal beleírt "nagyon hideg van" felirat kapta, ezt a tél egyik leghidegebb napján posztoltuk. Ugyanez a sorrend like-ok számát tekintve is. Előkelő helyen áll még az általunk lecsnevégre kapott Jeremy Irons a Bartók Béla úton és minden, ami cseresznyefavirágzás.

  • A folyamatos újítások következtében a videofeltöltés is népszerű. Nálunk a legjobban a Duna zajlását szerettétek, de egy, a MÜPA fényjátékáról szóló videó és a 2017-es Pilvaker előadáson készített Boomerang is nagyot ment.

  • Budapest ikonikus látnivalóit nézve a legikább a Bazilikát, a Parlamentet és a Szimpla Kertet szeretitek. Kedvelések alapján a pizza, a fánk és a hamburger képekre kattintotok a legtöbbet.

  • Követőink 70%-a hölgy és 30%-a férfi. Ez az Instagram-felhasználási szokásokat is jól mutatja egyébként.

  • Legtöbben Magyarországról követnek minket, azon belül is Budapest, Debrecen és Dunakeszi a befutók.
  • Érdekes adat, hogy a 71%-os magyarországi követőkön kívül 4% Nagy Britanniából, 4% az USA-ból, 2% Németországból, 2% Brazíliából követ minket.
  • A következő nagy célkitűzésünk a 100 000, és reméljük, a még több követő és Instagram felhasználó következtében ez most fele annyi idő alatt összejön majd, mint az eddigi.


Köszönjük a bizalmat és ha eddig még nem nem követtétel volna a

WLB Instagramot , akkor

ITT

megtehetitek!