Ha idén nyáron még nem is, de 2018-ban már használatba vehetjük a Csillaghegyi Strandfürdő egész évben nyitva tartó új fedett egységét.

A Csillaghegyi Strand területére egy 7000 négyzetméteres fedett fürdőt építenek. A több mint hárommilliárdos beruházás alapkövét most tették le, a fejlesztésnek köszönhetően pedig egy újabb, egész évben nyitva tartó fürdőegységet kap majd Budapest. A beruházás célja, hogy az épület wellnessrészleggel és gyerekparadicsommal, ezzel a családoknak kedvezve, szaunákkal és étteremmel bírjon, másrészt hogy a sportolók is használhassák.

A fürdő hét szinten épül majd meg, teraszos elrendezéssel, a legfelső szinten pedig egy olyan látványos medence is helyet kap, amely kiugró elemeivel olyan hatást kelt, mintha lógna a levegőben. Összesen hétezer négyzetméternyi fürdőterületet építenek be tizenegy medencével. Megmarad továbbá a strand három szabadtéri medencéje is. Kiemelkedik majd egy Barcsay Jenő által készített mozaik is, amelyet a lebontásra váró régi újpesti fürdőből hoznak majd át.