A Hold utcai piacon együtt drukkolhatunk majd kedden és szerdán a magyar csapatnak, és élőben nézhetjük a Bocuse-döntőt.

Élőben követhetjük január 24-25-én a Bocuse d'Or világdöntőjét és az Európa-bajnok magyar csapat lyoni szereplését a Belvárosi Piacon, ugyanis egy olyan szurkolói központot állítanak fel ismét, ahol stílusosan ételek és hasonló érdeklődésű emberek társaságában drukkolhatunk, ha már nem jutottunk ki Lyonba. Egy 36 nm-es LED falon követhetjük végig a világ legrangosabb szakácsversenyét, ráadásul közben reggelizhetünk, ebédelhetünk is a helyszínen. Kedden Széll Tamásért és a magyar csapatért izgulhatunk, szerdán pedig az eredményért.

Január 28-án, szombaton pedig Breakfast Market BdO Extra és egy esti After party is vár mindenkit:

csirkés és zöldséges ételekkel készülnek a standok a szokásos reggelik/ebédek mellett, ezzel utalva a verseny kötelező alapanyagaira. A piaci éttermek nyitva tartanak reggeltől késő estig, ráadásul egész nap kínálnak reggelit.

Emellett folyik majd a pezsgő és DJ is zenél majd az ingyenes programon, melyen Hamvas Zoltán és Mautner Zsófia is ott lesz.

A Bocuse minden évben meghirdeti plakátversenyét is, a magyar csapat plakátjára itt lehet szavazni.

Bővebben az eseményről