Az egyre értékesebb nyereményekért egyre többen játszottatok, most megmutatjuk, kinek a fotója nyert az elmúlt héten, és ki lett a fő- és különdíjas.

A karácsony érkeztével lezárt a mi adventi játékunk is, elfogytak az ablakok a kalendáriumban, melyek mögött egyre nagyobb nyereményeket találhattatok, és a döntés is egyre nehezebb volt számunkra, hiszen nagyon sokan játszottatok, amit ezúton is szeretnénk megköszönni.

A múlt héten az egyre növekvő értékű nyereményeket találhattatok, mint

  • a UniqueBudapest jóvoltából egy 2-8 főre szóló, rejtvényfejtéssel fűszerezett budapesti városnézést,
  • Paintcocktail 2 főre szóló ajándékkártyáját,
  • a TukTuk-kal egy 2,5 órán át tartó városnézést, majd egy ráadás egyórás sétahajózást,
  • a Szputnyikban a Fjällräven népszerű Kånken hátizsákjai közül egy különleges kiadást,
  • a Chagall 30.000 forint értékű, 4 főre szóló vacsoráját,
  • a főnyeremény pedig nem más, mint a Taxify összesen 90.000 forint értékű kuponjai: nyertesünk szinte az egész Budapestet bejárhatja és felfedezheti, ha szeretné, hiszen  30 db 3000 Ft értékű voucher nyert, amit az egész jövő évben felhasználhat majd. A Taxify szolgáltatása segítségére lehet abban, hogy eljusson kedvenc fővárosi helyeire.

  • a különdíj pedig két db napi belépő a Four Seasons Hotel Gresham Palace 5. emeletén található SPA-jába.


Most pedig megmutatjuk, kinek a fotója nyerte el az értékes ajándékokat azok közül, akik #wlbmagic hashtaggel posztoltak az Instagramra karácsonyi és budapesti tematikában.


December 19.

December 20.

December 21.

December 22.

December 23.

Fődíj / különdíj
A fődíj és a különdíj odaítélésénél figyelembe vettük az aktivitást, a kreativitást is, figyeltük, ki milyen gyakorisággal posztol és mennyire aktívan játszik velünk. Ezek és más szempontok alapján úgy döntöttünk, hogy a Taxify által felajánlott fődíjat noribubble kapja.

A különdíjat pedig, amely 2 napi belépő a Four Seasons Hotel Gresham Palace SPA-jábabeing.agnes nyerte. Gratulálunk!