Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

A Valyo Mobil Szauna idei helyszíne a Batthyány tér előtti Duna-part lesz

A szaunává alakított kisbuszban a téli hidegben fürdőruhában nézhetjük a hóesést vagy éppen az elhaladó turistákat.

Már mondhatjuk, hogy hagyomány lett abból, hogy januárban a Valyo (Város és Folyó Egyesület) kitelepíti Mobil Szaunáját. A szaunává alakított busz minden évben más helyszínt kap, eddig parkolt már a Citadella, a Gellért tér, a Lánchíd és a Margit híd közelében is. A Mobil Szauna másfél órás turnusokra, maximum 6 fő részére bérelhető. A jegyek egy része karácsony apropóján már gazdára talált, de ezen oldalon továbbra is lehet regisztrálni a szabad időpontokra. Szaunázás közben a festői panorámát nézni, és akár másfél óráig ücsörögni a jó melegben páratlan élmény.

A szaunabuszt már messziről kiszúrhatjuk alakjáról és a hangulatos fényeknek köszönhetően. Az egykori reptéri buszt – amely Ferihegyen szolgált leselejtezéséig – érkezésünkig felfűtik, a hatszemélyes, fatüzelésű helyiség öltözővel és zuhanyzóval is fel van szerelve.
Papucsot, fürdőruhát és törölközőt viszont pakoljunk be.
Itt tudunk időpontot foglalni.

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Így cicáztunk régen Budapesten – Kedvenc képeink a Fortepanról

Legyen szó aranyos házi cicusokról, a macskakiállítás szépségeiről vagy éppen metrón utazó cicákról, a Fortepan bővelkedik a jobbnál jobb képekben.

Gasztró Szabadidő

Vendégségben a Walter Rózsi-villában

A Walter Rózsi-villa egy híres operaénekesnő otthonaként, egykor nagyszabású fogadások és díszes összejövetelek impozáns helyszíne lehetett. Március 9-én, a primadonna egykori villájában ismét a vendéglátásé lesz a főszerep: az Onyx Alkotói Közösség tagjai a meghívottak három tematikus programra.

Kultúra Szabadidő

Essentia Artis 2024

Március 1. és május 7. között látogathatjuk az Essentia Artist, a Magyar Művészeti Akadémia 2023-ban végzett művészeti ösztöndíjasainak kiállítását és programsorozatát. Az esemény keretében az építészet, a film- és fotóművészet, az irodalom, az ipar- és tervezőművészet, a képzőművészet, a népművészet, a színház, a zene és a művészetelmélet területén tevékenykedő alkotók mutatkoznak be.

Szabadidő

Turistajelzések-kisokos – Mi mit jelent az erdőben

Egy kirándulás alkalmával, főleg szűz terepen, nem kis bonyodalomtól és bolyongástól menthet meg minket, ha tisztában vagyunk minden, fára festett jelzés jelentésével.

Neked ajánlott

A