Olyan, mintha évről évre egyre kevesebb idő jutna a karácsonyi készülődésre, akár az ajándékvásárlásra gondolunk, a konyhai előkészületekre vagy csupán a ráhangolódásra. A bejgli tipikusan az a sütemény, ami minden háznál másképp készül: vannak, akik a sok tésztás, kevesebb töltelékes variációt szeretik, ám a repedésig töltött is nagy rajongótáborral bír. Mákos, diós, gesztenyés - ezek számítanak a legtradicionálisabbnak, de sokan próbálkoznak újhullámosokkal is. Összeszedtük, hogy honnan lehet még karácsony előtt segítséget kérni bejgli-ügyileg.

RosensteinRosensteinéknél ugyan nem minden kóser, ellenben minden nagyon finom. Az ünnepekre teljes menüvel készülnek, melyből nem hiányozhat a flódni és a bejgli sem.
Bővebb információk és rendelés az alábbi telefonszámon: +36-1/333-3492.
Sophie & BenA Sophie & Ben sima mákosa és gesztenyése mellett a diós finomságot fügével tette még érdekesebbé és szerethetőbbé.
Egy rúd bejgli náluk is 500 g-os kiszerelés, és a +36-30/208-7700 telefonszámon veszik fel a rendelést.

KuglófA Kuglóf saját pékségéből fakadóan természetesen szintén azon van, hogy megkönnyítse a háztartások bejgli-kérdését. A mákos-diós-gesztenyés mellé a csokoládés sütemény is felsorakozik.
Leadási határidő: december 22.


telefonszám: +36-70/718-3079Desszert.Neked A Desszert.Neked kilépvén a megszokott ízhármasból, inkább sós, egész pontosan kolbászos bejglivel készül, csokis-vörösáfonyás gyümölcskenyér mellé. Pontos infók ITT.
500 g / 3200 forint, határidő: december 21.Édes SáriNagyon házias vonalat visz az Édes Sári, s ezt a környékbeliek is nagyon szeretik. Már hagyomány, hogy náluk is lehet bejglit rendelni. Idén mákos-diós-gesztenyés és marcipános is készül.

Nándori CukrászdaA tortaspecialista Nándori Cukrászda a karácsonyi édesség tekintetében sem viccel: a cukrászda nevével azonos fantázianevű bejgli kakaós pozsonyi tésztába halmozott narancslikőrös marcipántölteléket takar, melyet vörösborba áztatott aszalt szilvával és csokicseppekkel turbóznak fel. A klasszikusok ugyanúgy elérhetők és gesztenyés-karamellás bejglit is készítenek. Érdeklődni az üzletben érdemes.MargitutcakilencBudán, a Margitutcakilencben diabetikus és hagyományos verziókat is rendelhetünk, egészen december 17-ig.
600 g-os rudak ezek, és 2100 forinttól 2400 forintig terjed az áruk. A diabetikusok kókuszvirágcukorral és 40% teljes kiőrlésű liszttel készülnek.


FreeA úgy gluténmentes tudatos pékség, hogy finomságaik egy rendes "lisztevőnek" is élvezetesek lehetnek. December 17-e a rendelés leadásának határideje, cserébe pedig mákos-diós-gesztenyés gluténmentes bejgliket vihetünk haza, 1900 forintos egységáron.

BabkaA Pozsonyi úti sem lazít le az adventi időszakban, december 19-ig veszik fel a rendeléseket diós vagy mákos bejglikre. Úgy hírlik, hogy igazán gazdagon töltöttek a ház karácsonyi süteményei.Vájling A Vájling nem rendelkezik önálló hellyel, ők a házhoz rendelésre specializálódtak. Egész adventi időszakban várják a hívásokat, ha valaki mákos, diós, vagy szilvás bejglit, esetleg házias pitéket kívánna.


Telefonszám: +36-30/252-0842