A Széchenyi Fürdő helyszíne szombat esténként óriási medencés bulivá alakul át – most egy vicces videóban nézhetjük meg milyen a helyes viselkedés egy SPArtyn.

Egy humoros videó ad némi iránymutatást arról, hogyan élvezzük ki a Szecska bulijait a biztonság és az illendőség alapvető szabályai megsértése nélkül. A házigazda a kissé komor oktató, “Dr Waterlove”, és a Sparty vízimentője, a budapesti brit színész, Mark Phelan (akit gyakran láthatunk nagyobb filmekben és tv-műsorokban is). A videóban – amely minden jelenetét a Széchenyi Fürdőben forgatták – szereplők egy egészséges adag szarkazmussal és káromkodással mutatják be, hogyan élvezhetjük szabályszerűen a szombati SPArtykat a Széchenyi Fürdőben.

Megmutatja a bulizóknak, hogy milyen viselkedés elfogadhatatlan a fergeteges éjszakákon, a medence körüli futkorászástól kezdve az intim légyottokig. A videó megtekintése után már készen is állunk egy igazi SPArtyra, ahová minden szombaton 22:30 és 3:00 között látogathatunk el. A következő tematikus estéken olyan bulikon vehetünk részt, mint az október 22.-i „21st Century Bath Culture”, a november 5-i „SPArty For A Chilly Night”, és a november 12-i “Late-Night Dancing In The Hot Water”. Részletes program itt..