Egyetemek közelében jól jöhet a papír-írószer üzlet, pláne, ha műszaki irány felé orientálódnak a diákok. A Budafoki út elején találjuk a Fiókot, mely szerethető hibridje egy minden szükséges felszerelést kínáló papír-írószernek, egy ízléses szelekcióval bíró dizájnboltnak és egy kreatív műhelynek. Az egyetemistáknak szükséges írószerek, műszaki rajzlapok, sketchbookok mellett csupa szemnek és szívnek kedves papíráru sorakozik a Fiókban, javarészt magyar alkotóktól, de azért néhány prémium minőségű külföldi terméket is tartanak.

Szeptember elején a már iskolába nem járóknak is összeszorul a szíve, hogy valamikor, sok-sok évvel ezelőtt izgatottan várták az új grafitok tolltartóba illesztését, az illatos radírgumik és füzetek beszerzését. Persze nem mindenkinek fétise a papíráru és az írószerek, ám akik szeretik az efféle tárgykultúrát, vagy használják az eszközöket, mindig boldogok, ha rátalálnak  egy igényes boltra, legyen az a világ bármely részén. Ha mindez pedig igényes dizájnerdarabokat is jelent, továbbá egyéb, a témába passzoló kiegészítőket is, akkor igazán nagy a siker.

A Fiók egy ilyen hely: HB-s ceruzától és papírragasztótól a mintás vászontáskákig és faékszerekig terjed az árukészlet. A magyar tervezőkre fókuszálnak leginkább és havonta választanak is egy-egy kedvencet, kinek termékeit beemelik a boltba és kiemelt helyen árulják őket, bemutatva az adott tervezőt. Hogy pár fontos dizájnert/csoportot említsünk például: DOT for you, Rubidium, Malinovka, Papetri Paperworks, Blacklist, FÜZET, TÁSKA, Tone, Theia Design, Noto, Printa, Absoloot, Dobozka Manufaktúra.

Természetesen egyre csak bővülnek, ők is keresik az újdonságot és a Fiókot is sűrűn keresik fel a dizájnerek. Az üzlet könnyen megjegyezhető logója és egész szellemisége miatt szinte evidens, hogy saját márkát is teremtsen, s így egy nagyon mutatós fém tolltartóval, vászontáskával és füzetre/könyvre húzható ceruza- és tolltartóval készültek. A magyar márkák mellett a különleges nemzetközi brandeket is megtaláljuk náluk, Ilyenek például a német Nuuna bőrkötésű noteszei vagy a Leuchtturm 1917 márka, mely a tumblr-ről ismert Bullet Journal határidőnaplózás márkája. Egy trendekre érzékeny hipszternek már Moleskine helyett ilyen lapul a hátizsákjában.

Mindemellett előre meghatározott tematikára felhúzott workshopokat, foglalkozásokat is tartanak az üzlet galériáján. Akár gyerekeknek, akár alkotókedvvel bíró fiataloknak, felnőtteknek. Ilyen volt például a füzetborító-készítés, a karkötőhorgolás, a mandalarajzolás, a gipsz, viasz, beton workshop. Szeretnék, hogy a Fiók galériája nyitott legyen mindazok számára is, akik például nem rendelkeznek saját alkotótérrel és egy inspiráló, ideiglenes helyre húzódnának be. Kialakításban is igazán ötletes az üzlet, ami annak is köszönhető, hogy az itt dolgozók mind művészetközeli emberek, akik időről időre alakítják az üzletet. A Fiókhoz egyébként tartozik még egy egység, a 2 percre található Csíky utcában. Itt a professzionálisabb dolgokat, műszaki eszközöket lehet megvásárolni.
Papírmániásoknak, a magyar dizájnertermékek kedvelőinek, művészeknek, egyetemistáknak is ajánljuk a két újbudai Fiók-üzletet.