A Sziget előtti utolsó "szabad" budapesti hétvége következik, de ez nem jelenti azt, hogy pihenésre kellene fordítani a csütörtöktől vasárnapig tartó időszakot, sőt.

Csütörtök
Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a TheBiebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott, mint a Sorry, a Dance vagy a Stay. Csütörtökön a Barba Negrában lépnek fel.

A gyermeki én újrafelfedezése egyre nagyobb teret hódít Budapesten, és egyáltalán nem kínos felnőtt fejjel társasjátékozni vagy a péntek esti buli helyszínéül egy esport bárt választani, ahol az egészségünk helyett a Leagues of Legend játékosaira koccintunk.

A legújabb hely a városban, ahol az ember korlátlanul átélheti a játék örömét, Game Up Pub névre hallgat és a Zichy Jenő utcában nyílt áprilisban. Sajátossága a 220 társasjáték és a kocsmahangulat egyedi keveredéséből ered. Ajánljuk egy játékos csütörtökhöz.Az Ötkertben nem szeretnék, hogy a hajnalig tartó mulatozás a bárpult támasztásból álljon, ezért elindítják a GhettoDanceSeries-t az Art Kingdom Dance Community 3 koreográfusával, hogy végigtáncolhasd a csütörtök estét.Péntek
Budapest egyik legnagyobb sörfesztiválján népszerű magyar előadók mellett a '90-es évek sztárzenekarának, az Ace of Base-nek egyik hölgytagja, JennyBerggren is fellép a pénteken kezdődő Gold Beer Festen.

A Nagyvárad tér és környéke még jóindulattal sem mondható gasztroparadicsomnak, a Pumukli ABC-n és a látványpékségeken kívül nem sok a lehetőségünk, ha ennénk egyet. Ez változóban van, hiszen az Ernő utcában körülbelül egy hónapja egy autentikus vietnami étterem várja az ázsiai ételekre fogékonyakat.

Kipróbáltuk, ajánljuk ebédre vagy vacsorára.

Négy új alkotással bővül a

Rejt/Jel/Képek ’56 – A forradalom titkos művészete című időszaki kiállítás. A négy képet Fiedler Péter, Fiedler Ferenc unokaöccse bocsátja a Magyar Nemzeti Múzeum rendelkezésére a kiállítás idejére.

10 éves a Magashegyi Underground. A születésnap alkalmából pénteken bulit szerveznek a BudapestParkban, többek között a Kaukázus, Konyha és a The Rocket Science társaságában,A megszokottnál is könnyedebb vizekre visz benneteket augusztus 5-én a CorvinShine. Az első, igazán nyári dallamokra építő saját klubestre a karrierjét Berlinben megalapozó Phonique-et hívták meg.SzombatIdén először, de semmiképpen nem utoljára elindul útjára a Sup Budapest, és augusztus 6-án végigevezhetsz Budapest szívén észak déli irányban egészen a Kopaszi-gátig a Parlament, a Gellért-hegy, a Budai Vár és a többi nevezetesség előtt, együtt, remélhetőleg egy több száz fős csapattal.

A nappali bulik úttörője, a Cinematiné ismét a CafedelRióban dörömböl. Ezúttal is külföldi nagyágyúk lesznek a vendégek a Kopaszi-gát takarásába költözött Rióban augusztus 6-án.

Rendhagyó félnapos eseménnyel jelentkezik a LavaLava szombaton. Már 18:00-tól indul a buli a CorvinClub teraszán, majd 23:00-tól birtokba veszik a nagy- és kistermet is. A line up-ban 3 vérbő live act, ArilBrikha, két tősgyökeres berlini és ritkán hallott hazai kedvenc szerepel.

A két zenekar közös hajós bulijára a rock'n'roll zene rajongóit várják. Míg AsphaltHorsemenék a stílust a southernrock, addig a Joystix inkább a punk felől közelíti meg.

Mindkét zenekar számos pozitív kritikát kapott legutolsó lemezéről, úgy az itthoni, mint a külföldi szaklapokban, illetve az elmúlt években mindkét banda jó pár külföldi és hazai koncertszínpadon bizonyított már.

15 éves a RIO – 2001 óta számtalan világsztár járt Budapest meghatározó open-air klubjában, ezúttal az olasz Giolit látja vendégül szombaton a szórakozóhely, aki a legkedveltebb elektronikus zenéket élőhangszerrel kíséri.

A Fütyülős jóvoltából különleges promócióval is találkozhatnak a bulizók, továbbá kóstoltatás is várja őket (többek között az új ízt, a Pisztáciás Macaront lehet megkóstolni). A hangulathoz olyan különleges látványelemek is hozzájárulnak, mint a LED-es ember, akit bármikor meg lehet táncoltatni, és lesz még izgalmas kupongyűjtő játék is, hasznos nyereményekkel. (x)VasárnapMost egész nyáron toppon lehetsz, elindult egy rendszeres rooftopjógapartysorozat

Budapest egyik legmenőbb szórakozóhelyén. Hogy mi vár rád? Egy igazi hedonistajóga délelőtt, ami egyszerre minden érzékszervedet kényezteti a 360 Barban.

A budai lankák között elbújva nyitott meg nemrég a Tabán egyik legrégebbi házában a CzakóKert. A teljesen átalakított és modern elemekkel ötvözött parasztház udvarán található hely egy kávézó, egy cukrászda és egy egyszerű fogásokat felszolgáló nyári konyha is, ahol ha enni épp nincs is kedve az embernek, bármikor el lehet tölteni egy délutánt egy pohár rizling társaságában. Aki jót akar magának, az viszont mindenképpen kóstol egy sütit is.

Akár vasárnap is.A természetes anyagok használata és a letisztult formák segítenek harmóniánk megteremtésében. Ebben segítenek vasárnap a WAMP-os designerek, akik nagy figyelmet fordítanak az ökotudatosságra a tervezés során, a fenntartható slowfashion szemlélet határozza meg munkájukat is.