A Blind Chic. hátizsákokat tervez, és főleg a városban kerékpározók igényeit szeretnék táskáikkal kielégíteni.

A két alapítón, Neza Petercán és Vesmás Júlián kívül természetesen még sokan vannak, akik segítik a munkát, most nekik szeretnék megköszönni a részvételt és az együttműködést az alábbi videóval, amely most róluk szól.

Bár a Blind Chic.

márkát ketten alapították Budapest belvárosában, az utóbbi öt évben számos alkotóval, mesteremberrel és szakmabelivel dolgoztak együtt, ahogyan bővült a termékpaletta, egyre több emberrel találkoztak. Többen is vannak olyanok, akik a kezdetektől máig fontos szerepet töltenek be a márka életében és értéket adnak a termékekhez.

Ez a kisfilm azért jött létre, hogy bemutassa ezeket az embereket, munkatársakat, így a márkát és a táskák sorsát követők megismerhetik azokat, akik segítségével sikerül megvalósítani mindazt, amiben a lányok hisznek és képviselnek. A „Vak tyúk is talál szemet” közmondásról elnevezett márkát vívők videójában többek között megismerhetjük Sacit, a varrónőt, Wolfgangot, az Art Quarter Budapest igazgatóját vagy a Sallay Cipészműhely tulajdonosait, ahol a bőrkiegészítők készülnek és Kelemen Tamást is, aki
a weboldalt

készítette.