Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Medencévé alakult át a 7-es busz megállója a Keletinél

A Keleti pályaudvar 7-es buszmegállója egy "úszómedencévé" változott át egy strandkampány keretében.

Fel tudja dobni az ember napját, ha a városban megállva, várakozva talál valami pluszt vagy valami olyat, ami eltér a megszokott dolgoktól. Pár cég néha kigondol egy-egy szórakoztató és ötletes koncepciót, és beveszi a buszmegállókat, hogy kicsit vagy lényegesen átalakítva "adja vissza" azokat a várakozó budapestieknek.

Most a MyAd Marketing csapata jelentkezett egy olyan strandkampánnyal, melyhez kapcsolódóan egy buszmegálló változott meg. Az ügynökség a Keleti pályaudvar 7-es busz megállóját alakította át medencévé. Ahogy ácsorgunk a várakozóban, olyan érzésünk támadhat, mintha a vízben lennénk, még a padlót is bevonták egy kék anyaggal, és fényekkel tették valószerűbbé a hatást. A BGYH Zrt. ebben az évben is a MyAd Marketinggel együtt dolgozta ki ezt az új ötletet.

Az élmények fokozására a teljes buszmegállóba építettek be egy vízzel telített akváriumot, valamint egy úgynevezett VR ("virtuális valóság") szemüveget, amelybe, ha az arra járók belenéznek egy úszómedencében érezhetik magukat.

A VR technológiának köszönhetően "körbe tudunk nézni" a medencében, így újabb és újabb eseményeknek lehetünk szemtanúi a vízalatti világban. A nyári melegben majd talán már csak a hűsítő érzet is segíti majd a kánikula elviselésében.

Hasonló tartalmak

Szabadidő Kultúra

Múzeumok karácsonya 2023

A Magyar Természettudományi Múzeum, karöltve a Budapesti Történeti Múzeummal, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeummal, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeummal, a Magyar Nemzeti Múzeummal és az Országos Széchényi Könyvtárral megszervezi december 16-án a Múzeumok karácsonyát. Az intézmények különböző ünnepi hangulatú előadással és foglalkozással készülnek: megtudhatjuk például, hogyan zajlott a reformkorban az ünnep, kipróbálhatunk egy 100 éves szaloncukorpapír-rojtozót és lesz adventi barkácsműhely is kicsiknek-nagyoknak!

Szabadidő

Télen is remek szórakozást nyújt a Budapest Bejáró

Ha szeretsz sétálni és rajongsz az érdekes történetekért, a Budapest Bejáró ingyenes programját éppen neked találták ki!

Neked ajánlott

A