Ezúttal vintage stílusú és részlegesen felújított, alakítható kerékpárok és különleges kiegészítők a 17. pop-up bolt főszereplői.

A Projekt Showroom áprilisban a városi kerékpárosoknak kedvez: 17. pop-up boltjába mindent összeválogatott, amire csak szüksége lehet a városban bringával közlekedőknek, így már a tavasz elején mindenki beszerezheti, amire szüksége van. Április 14-től 24-éig nagyon sok vintage és felújított, valamint teljesen új kerékpár is elérhető a Paulay Ede utca 29-ben. A kiegészítők köre is nagyon széles: sisak, kerékpáros napszemüveg, markolat, nyereg, hátizsák, kosár, kulacstartó, láthatósági felszerelések, nyeregvédő huzatok és egy-két alkatrész, mint például nyereg és pedálok, valamint világítási eszközök is vannak a kínálatban.

A magyar tervezők munkáit ezúttal a kerékpáros ruházat kategóriájában lehet megtalálni: az Urban Legend állandó kollekciójának darabjai, valamint Magony Zsuzsa különleges, táskából átalakítható kabátjai érhetők el. Ahogyan azt a látogatók megszokhatták, szakmai segítség is a rendelkezésükre áll ebben az évben a BringaBoard részéről, akik a választott bringák műszaki felkészítésében, szervizelésében segítenek. A bolthelyiség belső kialakítását Hankó Julcsi enteriőrstylist végezte, aki már a karácsonyi bolt látványvilágáért is felelt. Az itt látható darabok árfekvése a megszokott módon nagyon széles, ahogyan a típusválaszték is, így érdemes körülnézni.
A városi bringabolt elérhetősége: április 14-24.

Nyitvatartás: minden nap 10-20 óráig.

Helyszín: 1061 Paulay Ede utca 29. / Paulay Ede és Székely Mihály utca sarka