A Hyperakt nemzetközi designügynökség nemrég indította útjára új weboldalát, az On the Gridet, hogy Dubajtól kezdve Sydney-n, Párizson és Hongkongon át Los Angelesig a világ minél több városából gyűjtse egy platformra a legtutibb helyeket. Hogy az információk és tippek minél pontosabbak és hitelesebbek legyenek, a Hyperakt az útikalauz készítésébe bevonta a helyi média képviselőit, valamint több bennfentes design- és kreatív szakembert. Nagy megtiszteltetés, hogy a magyar főváros bemutatásában mi is részt vehettünk: a kalauzban pedig már olvasható is a VII. kerületről szóló összeállításunk.

Több kreatív csapattal együtt a We Love Budapest is lehetőséget kapott, hogy megossza kedvenc helyeit az On the Grid Budapestről szóló, exkluzív városkalauzában. Külön öröm, hogy a rengeteg izgalmas városrész közül épp a zsidó negyed bemutatása jutott nekünk, hiszen az ezen a részen található, kihagyhatatlan helyeket különösen jól ismerjük.

Legyen szó gasztronómiáról, vásárlásról vagy lazításról, a We Love Budapest tippjeiből megtudhatod, merre indulj a bulinegyed rejtett és kevésbé titkos kincseit kutatva. A részletes leírásoknak, a fantasztikus képeknek és a pontos lokációt jelölő térképeknek köszönhetően garantáltan megtalálja mindenki, amit keres.

Az On the Grid Budapest kalauzában a zsidó negyedről készített összeállítást olvashatjátok elsőként, ám az aloldalt koordináló HYPEANDHYPER jóvoltából hamarosan elérhetővé válik a többi lista is, köztük a Palotanegyed és az egyre népszerűbb Szent Gellért tér érdekességeit tartalmazó összefoglalók.

Igazán örülünk, hogy részesei lehettünk ennek a feltörekvő városrészeket népszerűsítő, nem mindennapi kezdeményezésnek, és reméljük, hogy a Budapest szekció bővülésével az oldalt böngészők egyre több szuper, ám egyelőre kevésbé ismert helyről szerezhetnek tudomást.